Filmul de pe Netflix pe care n-o să-l uiți niciodată. Are 2 actori legendari și o poveste care te va dărâma sufletește

Ultima actualizare:

Filmul de pe Netflix care te emoționează instant! Jerry Maguire este o un film american din 1996, regizat, scris și coprodus de Cameron Crowe, cu Tom Cruise în rolul principal, alături de Cuba Gooding Jr. și Renée Zellweger. Filmul a primit numeroase recenzii pozitive de-a lungul timpului și mai multe nominalizări la Oscar!

Netflix jpeg

Jerry Maguire, un film de pe Netflix despre puterea de a fi prezent

Jerry (Tom Cruise) este un agent sportiv aflat în pragul unei crize de nervi. Este bogat, lucrează pentru SMI  (Sports Management International), are succes și o viață sexuală cel puțin pătimașă. Cu toate acestea, el nu este fericit. Așa că, în urma unui proces de conștiință el elaborează o "declarație de misiune" pentru a pune accentul pe grija față de clienții actuali, o prezintă colegilor săi, dar ajunge să fie concediat.

Singura persoană care îi este alături este Dorothy (Renee Zellweger), o contabilă văduvă ce are un fiu de patru ani. Ea îi iubește idealismul. În cele din urmă se îndrăgostesc nebunește și se căsătoresc. Singurul client care i-a mai rămas este Rod Tidwell (Cuba Gooding Jr.), un jucător de fotbal de la Arizona Cardinals, de mâna a doua. Acesta însă se bucură de prietenia cu Jerry.

Pe parcursul filmului de pe Netflix, Jerry reușește să-l învețe câteva ceva despre dragoste și despre puterea de a trăi în momentul prezent. Acesta însă ajunge să fie tras pe sfoară atât de foștii colegi, cât și de clienți și din păcate toate acestea îi afectează și căsnicia. Relația cu Dorothy începe să aibă probleme în doar câteva săptămâni din cauza cinismului lumii exterioare și a crizei emoțională a lui Jerry care ușor, ușor le distruge bucuria și armonia familială. 

Cameron Crowe regizează acest film plin de viață, care ne învață ce înseamnă să fii în aici și în acum. În cele din urmă, Jerry învață că aceasta este ingredientul necesar pentru o căsnicie plină de sens și pentru o muncă care contează cu adevărat. Așadar, Jerry Maguire e un film perfect pentru toată lumea. Din păcate, pelicula cu Tom Cruise este disponibilă doar pe Netflix în SUA și în alte țări, dar cu siguranța va ajunge și în România în curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net