#Survivor România

Cine este cu adevărat Andreea Moromete de la „Survivor România”. Nu a mai vrut să fie ofițer de poliție

4 februarie 2023 14:28   PrimeTime
Ultima actualizare:

Andreea Moromete, 23 de ani, s-a născut în Alexandria (județul Teleorman), dar acum locuiește în Capitală. S-a mutat în București pentru a urma cursurile Academiei de Poliție. În acest moment a pus totul in stand by, pentru a face parte din echipa „războinicilor” la „Survivor România”, show prezentat de Daniel Pavel.

Tânăra a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că este ofițer de poliție, în schimb, pe rețelele de socializare se prezintă ca fiind instructor de fitness. De asemenea, ea a declarat că lucrează și ca traducător.

Citește și: Cea mai mare frică a lui Dan Ursa de la „Survivor România”. Tot ce nu știai despre marele „războinic”

Andreea Moromete visează să se întoarcă din Dominicană cu trofeul

„Războinica” visează să se întoarcă din Republica Dominicană cu trofeul și, astfel, să intre în posesia premiului în valoare de 100.000 de euro. În plus, speră ca prin participarea la această competiție să învețe să nu se mai lase afectată de tot ce se întâmplă în jurul ei. „Vreau, cu experiența asta, să scap de chestia asta, că nu mai suport să mă consum. Vreau să iau lucrurile mai detașat, să iau viața mai ușor”, a dezvăluit Andreea.

Ea spune că e motivată de două lucruri: faptul că a ajuns să facă ceea ce-i place și familia, care a sprijinit-o încă de când a cochetat cu ideea de a participa la Survivor România 2023.

Vezi și: Răzvan Danciu, cuvinte impresionante despre Jorge, după „Survivor România”

De ce a renunțat la cariera de polițist

Andreea Moromete a lucrat trei ani ca ofițer de poliție. După această perioadă și-a dat seama că menirea ei nu este să “îmbrățișeze” acest drum și a renunțat la cariera pentru care s-a pregătit atât de asiduu. Sistemul în care lucra era toxic și acesta a fost principalul motiv care a determinat-o să-și regândească traseul vieții profesionale, a spus ea.

Iată și: Maria Constantin face dezvăluiri despre realitatea show-ului „Survivor România”

În plus, au cântărit în decizia ei și cele două luni petrecute la Imigrări. Pentru că nu îi plăcea munca de birou și celelalte nemulțumiri au făcut-o să demisioneze.

„Am 23 de ani. Recent am absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza de aici, din București, dar, din păcate, nu m-am regăsit deloc în meseria asta. A fost un mediu super toxic pentru mine. Acum sunt creator de conținut, sunt și traducător și antrenor personal. Fac mai multe. Adică, mă plictisesc foarte repede. Viața e prea scurtă ca să mai accept ceva ce nu-mi place”, a povestit Andreea Moromete.

Iată și: Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. Cine este „perversel” la Survivor România

Cum a ajuns Andreea Moromete la „Survivor România”?

Andreea Moromete este o șatenă superbă cu părul creț și ochi căprui, iar spre bucuria fanilor săi, ea încă nu are un iubit. Așa că admiratorii tinerei ambițioase au o șansă la inima acesteia.

Urmărește și: Circ total la Survivor! Bianca Patrichi și Vica Blochina, valuri de jigniri: „Eu nu am făcut videochat. De unde știi că sunt o t***ă?”

Cătălin Măruță a organizat un concurs în emisiunea lui de la PRO TV pentru a alege primul concurent din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. Opt concurenți s-au luptat pentru acest loc, iar săptămânal, în funcție de votul publicului, câte unul a fost eliminat. În final, Andreea Moromete a fost cea care a “prins” un loc în echipa Războinicilor de la Survivor 2023.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe