Delia, luată în vizor de Nicoleta Luciu. Gestul complet neașteptat al juratei de la iUmor

18 noiembrie 2022 14:23   PrimeTime
Ultima actualizare:

Delia și Nicoleta Luciu, două doamne puternice din showbiz-ul românesc, s-au aflat într-o ipostază inedită. Vedeta de la iUmor a fost luată la țintă de celebra brunetă. Momentul s-a petrecut chiar sub ochii celorlați doi jurați ai emisiunii de la Antena 1, Cheloo și Costel.

Nicoleta Luciu: „Credeam că filmăm Revelionul când mă uitam la Delia”

Nicoleta Luciu a revenit pe scena iUmor. După ce a stat la masa juraților în cadrului showului de la Antena 1, frumoasa brunetă a urcat de această dată pe scenă pentru un roast de zile. Vedeta a vorbit despre experiențele trăite în calitate de jurat, iar Delia nu a scăpat de tirul lansat de Luciu.

„În clipa în care am început aceste filmări, am înțeles de ce m-au chemat pe mine în juriu: eu sunt genul de persoană care râde din nimic. Adică, în general, la ce se întâmplă la această emisiune. (…)Credeam că filmăm Revelionul când mă uitam la Delia și vedeam cum numără orele în care mai trebuie să stea aici”, a spus Nicoleta Luciu pe scena de la iUmor.

Vedeta l-a luat la țintă și pe Cheloo. Deși i-a fost inițial „frică” de celebrul cântăreț, bruneta s-a simțit foarte bine lângă el, comparând experiența cu o vizită la Amsterdam.

„Doar glumele lui Cheloo mai destindeau puțin atmosfera, pentru că nimeni nu le înțelegea. Am crezut că-mi va fi frică să stau lângă el, însă, a fost o reală plăcere. M-am simțit lângă el cum m-am simțit în vizită la Amsterdam: nimeni nu te bagă în seamă“, a spus Nicoleta Luciu.

Moment de excepție la iUmor

Pe lângă Nicoleta Luciu, roast-uri savuroase în cadrul galei speciale iUmor, care va fi difuzată integral pe 20 noiembrie, au avut Răzvan Simion, Maia Morgenstern și Radu Pietreanu.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a glumit despre ziua în care a fost în juriul iUmor, iar de sarcasmul lui n-au scăpat nici colegii de juriu și nici echipa de productie. Răzvan Simion a stârnit multe zâmbete după ce s-a amuzat pe seama lui Cheloo.

„Poate Cheloo vă pare un om enervant, dar vă spun din tot sufletul, chiar așa este! A fost o bucurie pentru mine acea zi de jurat la iUmor – zi pe care o voi ține minte toată viața, deși, am încercat și cu ședințe de psihoterapie să o uit“, a spus vedeta de la Antena 1.

Acest episod de iUmor l-a inclus și pe Radu Pietreanu a făcut câteva glume excepționale despre invitatul de la masa juraților, nimeni altul de un celebru actor de filme pentru adulți

„Rocco… Dumnezeu a fost bun cu mine! De 20 de ani, îmi doresc să fim colegi de platou…“, a spus comediantul, după care și-a continuat roast-ul. La final, el a precizat: „Un lucru mai vreau să zic, indiferent de cât de acid am fost sau n-am fost: vă respect pe toți maxim! Și, aici, la iUmor, mă simt ca-ntr-o familie. Respect!“.

Momentele integrale realizate de Nicoleta Luciu, Răzvan Simion, Radu Pietreanu, dar și Maia Morgenstern pot fi urmărite pe Antena 1 și pe AntenaPLAY duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 20:00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe