#Exclusiv Click!

Poate cel mai greu moment pentru Connect-R: „A trebuit să ţip la un copil şi să-l lovesc peste faţă”

12 decembrie 2022 18:10   PrimeTime
Ultima actualizare:

Sigur v-a atras titlul, așa-i? Ne pare bine că vă dezamăgim, în cazul de față, pentru că este vorba doar despre un rol, o scenă dintr-un film, un moment pe care Connect-R l-a jucat cu greu, pentru că iubește copiii și urăște violența. Dacă v-am atras atenția, atunci aflați capitole interesante din viața artistului, care poate, iată, să fie și un bun actor. Cântărețul povestește despre experiența sa din ultimul proiect de mare anvergură în care a fost implicat.

Connect-R joacă rolul unui interlop!

Este foarte activ în showbiz. Ştefan Relu Mihalache alias Connect-R (40 de ani) a participat la noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, dar a primit şi un rol într-un nou film de cinema, „Două inimi”, ce va fi lansat în 30 decembrie. Click! a stat de vorbă cu artistul, pentru a afla mai multe despre toate acestea, precum şi pentru a-i descoperi gândurile pe care le are la final de an...

Citește și: Ce a pățit la față fosta soție a lui Connect-R. Misha e de nerecunoscut în ultimele fotografii

Click!: Joci în noul film intitulat „Două inimi”. Te rugăm să ne spui mai multe despre acest rol.

Connect-R: Este uşor un contra emploi. Eu sunt, de obicei, un blând, adică nu am veleităţi de om periculos, de interlop, precum cel pe care îl interpretez, aşa că experienţa a fost cu atât mai interesantă. Sper că mi-am făcut treaba bine.

Ce ne poţi spune despre colegii pe care i-ai avut pentru acest proiect?

Mi-au plăcut foarte mult regizorii. Şi dintre actori am lucrat foarte bine cu Ceanu. N-am interacţionat cu Iuliana Beregoi, în film, dar lucrul cu Ceanu a fost extraordinar.

Vezi și: Ce căutau Dan Negru și Connect-R unul lângă altul în avion! Mesaj dur transmis de prezentatorul TV

Care dintre scenele pe care le-ai avut de interpretat au fost cele mai grele?

Cea în care a trebuit să ţip la un copil şi să-l lovesc peste faţă. Asta mi-a fost cel mai greu. În rest, nu am avut dificultăţi mari. Chiar a fost foarte bine.

Se apropie finalul de an. Cum a fost, pentru tine, 2022?

2022 a fost un an plin, în primul rând. M-a epuizat foarte mult, dar nu-i nimic. Slavă Domnului că le-am dus până la capăt pe toate. Mai avem puţin...

Iată și: Connect-r și fosta soție, Misha, vacanță de vis în Maldive, alături de fiica lor, Maya

Ce amintiri ai despre Crăciun, din copilărie?

Am avut mereu un Crăciun simplu, ca toţi oamenii, cu ceva pe masă, cu bradul de Crăciun şi cu multă dragoste în familie. Cred că de asta şi este special Crăciunul, în primul rând datorită familiei. Tot ce mi-am dorit mi-a adus. La mine în familie, eram obişnuiţi şi educaţi să nu cerem lucruri mari.

Mergeai la colindat? Şi acum faci asta cu fiica ta?

Da, când eram copil mergeam la colindat. Am făcut o groază de bani. Rupeam la colindat. Cu fiica mea nu merg, dar merge ea foarte des. Adică abia aşteaptă.

Colega ta din film, Iuliana Beregoi, are mare succes la puşti. Fiicei tale îi place de ea?

Nu că-i place, este chiar una dintre cele mai mari admiratoare ale ei. Îi ştie toate melodiile, are şi poster cu ea pe uşa dormitorului...

Ai fost recent la Disneyland şi ai avut acolo un moment special cu fiica ta...

Pentru 2023 nu-mi doresc decât să fiu sănătos, pentru că pe restul le fac şi le duc eu, că nu sunt băiat prost.

A făcut spectacol cu Shift la «Te cunosc de undeva!»

Connect-R a făcut echipă cu Shift în noul sezon al concursului „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, ce va avea finala săptămâna aceasta.

Cei doi au fost nevoiţi să facă pentru aceste filmări multe schimbări de look, inclusiv travesti, dar efortul a meritat, căci echipa lor a fost una dintre cele mai apreciate.

Aşadar, deşi s-au epilat şi au învăţat să meargă pe tocuri, nu regretă! Connect-R a trebuit chiar să renunţe la barbă, după mai bine de trei ani de când avea acel look.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe