#Dancing on Ice

Ruby, ruptură de ligament la Dancing on Ice. Cum a revenit pe gheață

19 martie 2022 19:51   PrimeTime
Ultima actualizare:

În ediția de sâmbătă, 19 martie, de la „Dancing on Ice”, Ruby a dezvăluit că numărul său de data trecută i-a pus bețe în roate și a trimis-o chiar și la medic. Cântăreața s-a ales cu o ruptură de ligament.

În spatele succesului pe care l-a avut perechea formată din Ruby și Zsolt la Dancing on Ice, se pare că există și probleme! În prima ediție a concursului, cântăreața a dat tot ceea ce a avut mai bun pentru a-i impresiona pe cei patru jurați, făcând un șpagat spectaculos, care a costat-o mai târziu, însă.

Ruby, ruptură de ligament la Dancing on Ice

După un șpagat spectaculos și adânc, executat direct din mers, cântăreața s-a ales cu o ruptură de ligament de toată frumusețea, care a ținut-o departe de antrenamente. Partenerul ei, Zsolt, i-a interzis să mai intre pe gheață până când nu s-a refăcut, iar revenirea ei pe scenă a fost timidă și plină de teamă, să nu cumva să mai pățească și altceva. Juriul i-a spus că a fost puțin „rigidă”.

Ruby a explicat că după accidentare au urmat câteva ședințe de kinetoterapie, iar în materialul video de sâmbătă seara se vedea cum artista țipa la un moment dat de durere! Greul a trecut, din fericire, iar în urma vizitelor la medic, vedeta s-a pus din nou pe picioare, și la propriu și la figurat.

Citește și: Ruby, detalii din culisele Dancing on Ice: „Suntem în dureri mulți”

Perechea formată din Ruby și Zsolt a revenit în forță în ediția de sâmbătă seară, cu un moment artistic aplaudat de public. Din fericire, nu au mai existat incidente neplăcute, iar numărul lor s-a desfășurat fără accidentări.

În ciuda problemelor, Ruby s-a descurcat cât de bine a putut pe gheață, iar bunica ei a venit să o susțină din public.

Citește și: Prima eliminare de la Dancing on Ice. Ce echipă a plecat acasă în urma duelului

Din focul pasiunii m-am aruncat diret în șpagat. Și am simțit că ma înjunghie, că mă ia așa, ceva.. (..) Asta îmi trebuia mie acum. Mi-au zis să nu mai urc pe gheață.”, a spus Ruby la repetiții. „Azi am readaptat coregrafia la nivelul lui Ruby, ca să poată.”, a declarat și Zsolt. „În urma radiografiei a rezultat o ruptură”, a spus și medicul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe