Simona Gherghe, amintiri de la debutul la Antena 1: «Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard»

15 aprilie 2022 15:59   PrimeTime
Ultima actualizare:

Simona Gherghe este astăzi una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Simona Gherghe are o carieră impresionantă și sute de ore în care a transmis live fie buletine de știri, fie întâmplări din cadru emisiunilor pe care le-a prezentat. Pe 15 aprilie se împlinesc 20 de ani de când Simona a prezentat pentru prima dată un buletin de știri, iar vedeta a rememorat cu drag evenimentul. 

Simona Gherghe a renunțat la prezentarea știrilor și și-a concentrat atenția asupra emisiunilor de divertisment. În prezent, se află la cârma show-ului de tip matrimonial Mireasa, iar telespectatorii sunt încântați de modul în care vedeta reușește să gestioneze situațile conflictuale dintre concurenți. 

Înainte de a prezenta emisiuni, Simona s-a aflat vreme îndelungată la pupitrul știrilor. Pe 15 aprilie, se împlinesc 20 de ani de când Simona a transmis live un buletin de știri din redacția Antenei. Soția lui Răzvan Săndulescu a rememorat debutul ei pe micul ecran și a povestit, printr-o postare pe Facebook, cum au fost primii pași spre o carieră de succes. 

Simona a povestit fanilor că pe 9 aprilie 2002 sosea la București din Iași, însoțită de tatăl său, pentru a susține proba de prezentator-reporter la Antena. A ajuns în redacția trustului de presă obosită, nedorimită, dar cu o dorință imensă de a se afirma. Cea care a întâmpinat-o a fost Alessandra Stoicescu.

Citește și: Simona Gherghe, detalii intime din viața de mamă 

Tot de la biroul celei care avea să îi devină colegă și-a căutat, pentru prima dată, chirie în București. În data de 15 aprilie, Simona prezenta pentru prima dată un buletin de știri live, de la pupitrul Antenei. Așa a început povestea unei cariere continuă să ăi aducă satisfacții și multă împlinire. 

Alături de relatare, Simona a distribuit și o fotografie cu ea din acea perioadă. Trecerea timpului a fost blândă cu frumoasa prezentatoare, iar singurele schimbări sesizabile sunt culoarea diferită a părului și apariția unor mici riduri. Vedeta are același zâmbet inconfundabil și transmite o energie pozitivă, care o ajută de fiecare dată să străbată ecranul și să ajungă în casele telespectatorilor.

Simona Gherghe a debutat în presă în al doilea an de facultate

Simona Gherghe a debutat în presă în al doilea an de facultate, după ce a fost cooptată în echipa Radio Nord-Est Iaşi. În 2001, s-a alăturat echipei Antenei 1, ca editor prezentator la staţia locală, denumită pe vremea aceea TV BIT Iaşi. În 2002 a sosit la București și a început să lucreze la sediul principal al postului de televiziune. 

Vezi și: Simona Gherghe, despre cea mai mare suferință din izolare

A prezentat Observatorul între orele 13:00 şi 17:00 timp de cinci ani, iar din 2009 a primit şi Observatorul orei 19:00, difuzat în weekend. În anul 2010 a început să prezinte emisiunea Acces Direct. După nouă ani la cârsma emisiunii a renunțat la post și s-a reorientat către un alt show matrimonial, Miresa, conform CV-ului Simonei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe