Șoc total la Wednesday! Cel mai iubit personaj masculin, acuzat de hărțuire sexuală și viol

20 aprilie 2023 14:31   PrimeTime

Un cunsocut actor din celebrul serial Wednesday este acuzat pe rețelele de socializare de hărțuire sexuală. Fanii serialului au rămas șocați și intrigați, astfel că cer eliminarea lui din următorul sezon de pe Netflix. 

Pe Twitter au devenit virale câteva postări incriminatoare la adresa actorului Percy Hynes White, cel care l-a interpretat pe personajul Xavier Thrope, în serialul fenomen din anul 2022. 

Percy Hynes White din Wednsday, acuzat de agresiune sexuală 

Confrom Dexerto, un utilizator Twitter a postat mai multe discuții în care îl acuză pe actor de agresiune și ,,manipulare a fetelor”, dar și presupuse imagini ale lui White, care ar fi fost trimise mai multor minore. 

De asemenea, este adusă în discuție și o înregistrare pe care actorul folosea o jignire rasială în cadrul unei reprezentații. 

În urma scandalului sexual de pe Twitter, internauții iau atitudine și deja există un hastag #cancelpercy, care a luat amploare. Postarea a adunat peste 7,6 milioane de vizualizări și mii de retweet-uri li like-uri. 

Acuzațiila împotriva lui Percy Hynes White nu se opresc însă aici. Același utilizator a postat și o captură de ecran a unui mesaj în care adresează mai multe acuze la adresa actorului și câțiva prieteni de-ai lui, spunând că ,,sunt prădători și încearcă să manipuleze fetele pentru a întreține relații sexuale sau a le da nuduri”. 

Mai mult decât atât, există acuzații cum că White ar fi organizat mai multe petreceri, ,,pentru a invita în mod explicit femei pe care le considerau fierbinți, astfel încât să le îmbete și să le drogheze suficient de mult pentru a face sex cu ele, și să mintă și despre faptul că erau drogate și bete".

Percy Hynes White, acuzat de viol 

Potrivit sursei amintite mai sus, există acuzații de viol împotriva actorului. Împreună cu unul dintre prietenii săi, cei doi au agresat sexual persoane de la petrecere și ar exista deja acuzații de viol depuse. 

Mai multe