#Survivor România

Trădare la Survivor România 2023. Acuzații dure la adresa unui concurent: „Tot timpul s-a ascuns în spatele unor oameni”

16 mai 2023 20:11   PrimeTime
Ultima actualizare:

Din nou acuzații de trădare la Survivor România 2023. Concurentul care a fost propus către eliminare în această seară este nimeni altul decât Andrei Krișan, pe care, iar, fostele sale coechipiere de la Războinici l-au numit trădător și fals.

Și în această seară, în ediția de la Survivor România 2023, cu siguranță spiritele s-au încins între concurenți. Fostele războinice l-au pus la zid pe Andrei Krișan, pe care îl acuză, în continuare, de trădare. După jocul de imunitate, în urma căruia s-au făcut nominalizările pentru eliminare, războinicele l-au votat pe Andrei Krișan, pentru că trebuie să „zboare acasă” cât mai repede. Fostele sale coechipiere au motivat de ce au făcut această alegere și i-au adus acuzații de trădare colegului lor, care se înțelege foarte bine cu Ștefania Stănilă și cu Carmen Grebenișan, alături de care a format și un grup.

Alexandra Ciomag: „A fost și fals”

Alexandra Ciomag este de părere că Andrei nu a respectat promisiunea făcută de cei care au fost în echipa Războinicilor și că acum este de partea lui Carmen și a Ștefaniei, considerându-l un om fals și trădător pe fostul ei coechipier. 

„În această seară îl voi vota pe Krișan, deoarece a încălcat promisiunea pe care ne-am făcut-o noi, foștii Războinici. Totodată pot spune că a fost și fals pentru că tot timpul s-a ascuns în spatele unor oameni și nu a vrut să își spună punctul de vedere.

Din punct de vedere sportiv, să nu mai zic că pe când eram Războinici spunea că el e omul de sacrificiu. Iar acum când se bate cu fetele spune: Uau cât de tare e. Fii bărbat când joci cu bărbații, nu acum. Nu mi se pare normal”, a spus Alexandra Ciomag, în consiliul de eliminare.

Totodată, aceasta, încă dinainte ca jocul pentru imunitate să înceapă, și-a exprimat dorința ca Andrei să „zboare acasă” cât mai repede: „Îmi doresc din tot sufletul să iau colanul de imunitate și da, de ce nu să-l nominalizez. Este unul dintre concurenții care e pe lista mea și trebuie să zboare acasă cât de curând”.

De asemenea, Alexandra Porkolab l-a nominalizat pe Andrei Krișan tot pe criterii sociale, menționând că fostul său coleg de echipă nu a avut o atitudine demnă de această competiție: „Îl voi nominaliza pe Andrei Krișan din punct de vedere social. Din punctul meu de vedere, modul în care el a mers în acest concurs nu este unul demn de Survivor”.

Nominalizarea lui Andrei Krișan

„Dacă ai avea amuleta te-ai salva pe tine sau pe altcineva. Votul meu este pentru Alexandra Ciomag”, a răspuns și Andrei Krișan, propunerea sa spre eliminare fiind Alexandra Ciomag.

În ediția de luni a emisiunii Survivor România, Andrei Krișan a recunoscut strategia secretă pe care o plănuise pentru că a vrut ca Ștefania și Carmen să rămână în competiție. Iar aceasta a implicat nominalizarea Andreei Moromete spre eliminare, care a părăsit competiția săptămâna trecută.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe