Gigi Becali, derapaj rasist la adresa echipei Rapid

11 august 2022 12:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali face ce face și mai scapă câte o perlă, prin presă. A comis-o cel mai recent, joi, 11 august, într-o intervenție la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

Gigi Becali, 64 de ani, a intervenit telefonic și a discutat despre posibilitatea de a vinde jucători unor echipe rivale. Bineînțeles, discursul său a fost, într-o bună măsură cu tentă religioasă.

Religie și rasism, marca Gigi Becali

Doar că, în stilu-i caracteristic, acesta a încercat să „îndulcească” o expresie considerată rasistă. „Eu sunt mai mare şi iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători.

Mâine iar mă spovedesc! Când vând o marfă, nu contează cine o ia. Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane.

Citește și: Gigi Becali „investește” 2 tone de brânză în nunta lui George Simion!

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se nască de două sau trei ori. Asta e batjocură a la romi! Doar la romi se face batjocură.

Doar romii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a declarat, telefonic, Gigi Becali pentru sursa citată.

Degeaba a încercat moderatoarea emisiunii, Ioana Cosma, să „dreagă busuiocul” și să aducă în discuție Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Odată pornit, Nea Gigi e greu de oprit!

A evitat remarci la adresa galeriei Rapidului

Galeria lor e civilizată, dar conducerea lor e a la romi! Domnul să-ți ajute!”, s-a desfășurat Gigi Becali.

Una dintre primele apariții mediatizate intens ale lui Gigi Becali a avut tot o tentă rasistă, atunci când patronul stelist a fost abordat într-o parcare de Malonga Parfait, gazda fostei emisiuni „Fotbal la Max”.

Citește și: Nepotul lui Becali îl acuză pe Cristi Borcea că i-a furat iubita: «E un curvar»

După ce l-a înjurat de morți și de familie, Gigi l-a pălmuit și l-a jignit pe Malonga Parfait, de origine congoleză, numindu-l „cioroi”. Becali a replicat, ulterior că „și dacă s-ar întâmpla a doua oară, la fel aș proceda!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe