Nepotul lui Becali îl acuză pe Cristi Borcea că i-a furat iubita: «E un curvar»

Ultima actualizare:

Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali, l-a acuzat pe fostul acționar Dinamo, Cristi Borcea, că a încercat să-i seducă iubita, în 2007, pe vremea când afaceristul era încă într-un mariaj cu Mihaela Borcea. 

Nepotul lui Becali îl acuză pe Cristi Borcea că i-a furat iubita: «E un curvar»
Nepotul lui Becali îl acuză pe Cristi Borcea că i-a furat iubita: «E un curvar»

Unul dintre nepoții lui Gigi Becali, fotbalistul Hristu Chiacu, nu iartă și nu uită. Chiacu a povestit la TV cum Cristi Borcea a încercat să-i fure iubita în urmă cu mai mulți ani, mai exact în 2007, pe vremea când afaceristul era acționar al clubului Dinamo. 

Nu rata: Borcea și Reghe se bat în...„centimetri”! Ei sunt cei mai dotați bărbați din showbiz. Cine e pe primul loc

Nepotul lui Becali era jucător la Dinamo în 2007, dar nu s-a integrat foarte bine în echipă și a evoluat pe gazon în doar 10 meciuri. Chiacu a activat ulterior la mai multe echipe, cum ar Otopeni, Timișoara și Mioveni. 

Momentul care a stârnit bănuieli că între fotbalist și Cristi Borcea există un conflict, a fost atunci când Chiacu a înscris pentru Otopeni două goluri împotriva lui Dinamo, meci în care nepotul lui Becali a gesticulat sugestiv către tribuna oficială, unde se afla Cristi Borcea. 

Vezi și: Cristi Borcea se pregătește de o nuntă mare! Totul e făcut ca la carte

Această situație a generat o mulțime de zvonuri potrivit cărora Chiacu a avut o astfel de reacție deoarece Cristi Borcea a vrut să-i fure iubita. 

Hristu Chiacu a clarificat această poveste și a recunocut că într-adevăr, Cristi Borcea nu a avut nicio reținere de a o seduce pe partenera fotbalistului, gest care l-a mâhnit foarte tare pe nepotul lui Becali și a generat întregul conflict dintre ei. Chiacu l-a numit pe Borcea «curvar», făcând aluzie la numeroasele escapade amoroase ale fostului acționar Dinamo. 

Interesant și: Familia Borcea, o adevărată forțăreață susținută de Mihaela! Interviu exclusiv cu fosta soție a lui Cristi Borcea

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da... Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva. Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel”, a declarat Hristu Chiacu pentru GSP live

Ups: Cristi Borcea pescuia fotbaliștii de la Dinamo din cluburi, după scandaluri

Cristi  Borcea un adevărat Playboy al României

Cristi Borcea este cunoscut și pentru viața amoroasă deosebit de tumultoasă. Acesta a avut nu mai  puțin de nouă copii cu mai multe femei. Afaceristul a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, vreme de 23 de ani, iar din relația lor s-au născut trei copii. Deși era un bărbat însurat, Borcea a început o relație cu modelul Alina Vidican, care a durat opt ani de zile.

Află și: Cât de mari au crescut copiii lui Cristi Borcea, din căsătoria cu Mihaela

Afaceristul a divorțat ulterior de prima soție și s-a căsătorit cu Vidican, care i-a născut doi copii, un băiat și o fetiță. În perioada când era căsătorit cu Vidican, Borcea a avut o idilă cu avocata Simona Dana Voiculescu, aceasta devenind mama unei fiice. A urmat apoi căsătoria cu Valentina Pelinel, care a făcut trei copii cu Borcea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net