Gestul magic făcut de Djokovic pentru un fan cu dizabilități! Bărbatul a început să plângă

20 noiembrie 2023 14:47   Sport

Novak Djokovic (36 de ani), demonstrează din nou că este un adevărat campion atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui! Numărul 1 ATP și-a invitat unul dintre fanii cu dizabilități la Turneul de la Torino, suportând toate cheltuielile necesare.

Djokovic, cadou superb pentru un o persoană cu dizabilități

Novak Djokovic (36 de ani), a demonstrat din nou că este un adevărat campion, atât pe terenul de tenis, cât și dincolo de acesta! Numărul 1 ATP și-a invitat unul dintre fanii cu dizabilități la Turneul Campionilor de la Torino, suportând toate cheltuielile necesare. Este vorba despre Lorenzo Petrini, un tânăr cu dizabilități, care chiar a petrecut și ceva timp împreună cu idolul său din tenis.

Chiar la începutul acestei săptămâni, tânărul fan a făcut un apel pe rețelele de socializare, încercănd să îi prezinte tenismenului sârb un tablou făcut chiar de el, în care l-a pictat pe Novak Djokovic executând reverul la toate cele patru turnee de Grand Slam. Visul fanului italian era să prezinte personal tabloul idolului său, potrivit celor de la prosport.ro.

A dorit să prezinte personal tabloul tenismenului

„Ultima mea ‘lucrare’ dedicată lui Nole a fost uimitoare. Pentru mine, să fac întregul desen cu mâna, cu toate detaliile de luat în considerare și cu dificultățile pe care le-am avut, în principal pentru boala mea, a fost cu adevărat o ispravă, dar după câteva luni cu tenacitate, putere mentală și determinarea l-am completat, la fel ca idolul meu Nole. Acesta este cadoul meu pe care sper să i-l ofer personal într-o zi lui Novak Djokovic”, a scris Lorenzo Petrini pe Instagram, potrivit sursei citate.

După ce a aflat despre dorința fanului său, tenismenul sârb a acoperit toate cheltuielile legate de deplasare și cazare, iar Lorenzo Petrini a reușit să se întâlnească cu Novak Djokovic. Acum, el chiar are oportunitatea de a-și urmări idolul la Turneul Campionilor de la Torino.

„Am fost oaspetele lui Novak Djokovic timp de două zile, visul meu devenind realitate”, a mai scris Lorenzo Petrini, pe pagina sa de Instagram.

Mai multe