Bradley Cooper, umilit în privința celor 7 nominalizări la Oscar

21 iunie 2022 8:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Talentul artistic pare să nu fie principalul ingredient al unei cariere de succes la Hollywood. Stăpânirea de sine și ignoranța pot fi salvatoare, în anumite momente.

A demonstrat-o celebrul actor Bradley Cooper. Invitat în cadrul podcast-ului „Smartless”, artistul a rememorat o scenă necunoscută publicului, petrecută în urmă cu patru ani la o petrecere privată. 

Provocări sau umilințe?

Un regizor, al cărui nume nu a dorit să îl dezvăluie, l-ar fi întrebat: „În ce fel de lume am ajuns să trăim? Tu ai strâns șapte nominalizări la Oscar și ea doar trei?”

Bradely Cooper nu a vrut să spună nici numele actriței despre care discutau, însă, întrebarea l-a șocat. „Cum a putut să fie atât de nemernic? E cazul să urăsc breasla aceasta? Mai bine să se ducă nabii el”, a povestit, în cadrul podcastului, Bradley, despre gândurile care i-au trecut în acel moment prin minte.

A preferat să rămână calm și să nu aibă o reacție deplasată, care i-ar fi putut afecta faima. Însă, a ținut să specifice că nu uită, chiar dacă iartă derapajele colegilor.

Citește și: Bradley Cooper, surprins când săruta pasional un bărbat, în New York

Nu a aflat vreodată dacă mesajul a fost o provocare sau pur și simplu o răutate a regizorului. De altfel, actorul a povestit că aceea nu a fost prima umilință.

În 2013, când era nominalizat pentru prima dată la Oscar, o actriță consacrată pe care nu o mai întâlnise până la acel moment față în față a venit și i-a spus, direct, „Felicitări! Ești demn doar să fii nominalizat”.

dependent de cocaină, înainte de a deveni celebru

Bradley Cooper a povestit că simțea că plutește de bucurie datorită nominalizării. Mesajul actriței, căreia, de asemenea, nu a dorit să îi dezvăluie identitatea, l-a lăsat fără replică. „Mă gândeam... Ce mama naibii e în neregulă cu oamenii din orașul acesta?”, a povestit el.

În același podcast, actorul a povestit despre alte greutăți întâmpinate pe parcursul carierei, cum ar fi dependența de narcotice, chiar în perioada de afirmare artistică. 

Citește și: Actorul Bradley Cooper, de nerecunoscut! Uite cum s-a transformat pentru noul lui film

Eram atât de pierdut și dependent de cocaină. Am suferit și o accidentare gravă, mi-am secționat tendonul lui Ahile. Bine că s-a consumat totul înainte de a cunoaște adevărata faimă”, a rememorat Bradley Cooper, care a devenit cunoscut publicului larg după succesul înregistrat de producția „Hangover”(n.r. Marea Mahmureală).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe