Elon Musk, sub vizorul poliției americane! Agenția Antidrog este pe fir

5 august 2022 12:11   Vedete internaționale

Elon Musk a afirmat că acesta s-a aflat pentru o perioadă foarte lungă de timp sub vizorul Agenției Antidrog din Statele Unite, asta după ce s-a drogat la Joe Rogan, în podcast. 

Recent, Elon Musk a fost prezent la un podcast realizat de către Nelk și John Shahidi, amintindu-și ce reacții a avut de la Guvernul Statelor Unite, după ce a fumat drogul marijuana în timpul podcastului lui Joe Rogan. 

S-ar putea să te intereseze și: Elon Musk, aventură cu nevasta boss-ului Google, apoi „a îngenuncheat și l-a implorat pe Sergey Brin să îl ierte”. Divorțul momentului!

Elon Musk, urmărit de DIICOT-ul american

Reamintim, Elon Musk a fost prezent, în 2018, la podcastul lui Joe Rogan, unde acesta a explicat care este problema ca drogul marijuana să fie încă sub ilegalitate la nivel federal. 

Această declarație a stârnit un val de reacții neașteptate, deoarece Elon Musk se află la conducerea SpaceX, o companie în care a acționat și guvernul american, iar agenții antidrog l-au testat pentru o serie de droguri. 

Astfel, Elon Musk poate declara că este printre cei mai ghinioniști oameni bogați din lume. Acesta se află în plin scandal cu CEO-ul Google, în care acesta a afirmat că Elon Musk ar fi avut parte de o aventură cu soția acestuia.

Citește mai multe despre acest subiect: Elon Musk, reacție surpriză despre aventura cu soția co-fondatorului Google! Când a făcut sex ultima dată

Printre altele, acesta se află în plin proces cu compania Twitter, după ce s-a reziliat contractul de achiziție al companiei. Mai mult, Elon Musk a pierdut și sume considerabile de bani, asta după ce și-a transformat o mare parte din banii pe care-i deținea sub formă de Bitcoin în cash.

Vezi și: Problemele cu care se confruntă Elon Musk: procese, despărțiri și renegări

Chiar și așa, foarte multe personalități importante s-au prezentat în spațiul on-line consumând droguri, printre care-i amintim pe celebrii Snoop Dogg și Wiz Khalifa.

De altfel, aceștia doi sunt recunoscuți că promovează în piesele lor mesaje pro-cannabis. Chiar și așa, sunt foarte multe alte persoane publice ce s-au fotografiat fumând marijuana, printre care chiar și Conor Mcgregor, cunoscut pentru brandul său de whiskey și luptele din UFC.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe