Kate Moss sare în apărarea lui Johnny Depp. Modelul a desființat acuzațiile lui Amber Heard

25 mai 2022 17:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard se apropie de final, iar azi Kate Moss, una dintre fostele iubite ale actorului, a depus o mărturie, prin care dezminte una dintre afirmațiile lui Amber Heard. 

Supermodelul de 48 de ani a spulberat zvonurile conform cărora Depp ar fi împins-o pe scări, pe vremea când se aflau într-o relație în anii '90. Presupusul incident dintre Kate Moss și Johnny Depp a fost folosit ca argument de Amber Heard, când a afirmat că l-a lovit pe actor de teamă că acesta ar fi urmat s-o împingă pe scări pe sora ei, așa cum i-a făcut lui Moss, cu ani în urmă. 

Citește și Adio, Amber Heard! Johnny Depp este într-o relație cu avocata sa, Camille Vasquez? «Toată lumea îl adoră»

Kate Moss a luat cuvântul în procesul lui Johnny Depp, prin intermediul unui apel video din casa ei engleză din Marea Britanie și a declarat instanței că ea și Depp au avut o relație romantică între 1994 și 1998.

Avocatul lui Depp, Benjamin Chew, i-a cerut lui Moss să relateze ce s-a întâmplat de fapt în timpul vacanței lor, într-o cabană din Jamaica, unde presa a scris că ar fi avut loc acest incident.

Ieșeam din cameră, iar Johnny a părăsit camera înaintea mea, afară era o furtună și ploua torențial. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce mi s-a întâmplat și aveam dureri. Johnny s-a întors repede să mă ajute, m-a dus în camera mea și mi-a oferit îngrijiri medicale”, a declarat Kate Moss.

Citește și Amber Heard recunoaște că nu a donat cele 3,5 milioane de dolari, câștigați din divorț, așa cum declarase inițial

Întrebată de avocat dacă, la un moment dat al relației lor, a împins-o în vreun fel pe scări, Moss a răspuns: „Nu”.

Nu m-a împins, nu m-a lovit cu piciorul și nu m-a împins vreodată pe scări”, a spus Moss tribunalului, potrivit Daily Mail. 

Johnny Depp vorbește despre consumul de droguri

Avocații lui Heard au refuzat s-o  interogheze pe Moss și i s-a spus că este liberă să plece.

Depp însuși a respins acuzațiile lui Heard de la începutul procesului. Printre acestea se numără și afirmația lui Heard că Depp a luat o mână de pastile de ecstasy în timpul unei călătorii în Australia în 2015.

Depp a mărturisit că a luat drogul, cunoscut și sub numele de MDMA, de șase sau șapte ori în viața sa. Avocatul său l-a întrebat direct dacă a luat vreodată opt până la 10 pastile deodată, după cum a mărturisit Heard.

"Nu. Sunt destul de sigur că aș fi mort.”, a spus el.

Johnny Depp o dă în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari

Avocații lui Depp l-au întrebat cum a fost să asculte acuzațiile lui Heard împotriva lui în timpul procesului.

„Este o nebunie să aud acuzațiile odioase de violență fizică și sexuală, pe care mi le-a atribuit și de care m-a acuzat”, a spus Depp.

Acuzațiile împotriva lui, a adăugat Depp, au fost „ridicole, umilitoare, dureroase și inimaginabil de brutale, crude și neadevărate. Toate sunt false"

Actorul Johnny Depp o dă în judecată pe fosta soție, Amber Heard, pentru calomnie, ca urmare a unui articol de opinie din decembrie 2018 pe care actrița l-a scris în Washington Post, în care l-aacuzat pe actor de violență domestică. Miza procesului este de 50 de milioane de dolari. 

Avocații săi spun că a fost defăimat de articol, deși nu i-a menționat niciodată numele.

Depp a negat că a lovit-o vreodată pe Heard și spune că ea a fost abuzatorul în relație.

Mai multe