#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton, drama care a impresionat-o până la lacrimi. Chiar și Regele Charles a avut inima sfâșiată

30 decembrie 2023 14:52   Vedete internaționale

Kate Middleton a rămas complet marcată de drama unui băiețel de numai 9 ani, pe care l-a prezentat public drept cel mai nou bun prieten al ei. Tânărul Tony Hudgell chiar a primit o distincție specială din partea Regelui Charles.

Cel mic a primit, din partea suveranului englez, Medalia Imperiului Britanic, la fel ca și alte personalități importante, care au fost decorate de-a lungul anilor de către Casa Regală. Tony Hudgell, în vârstă de numai 9 ani, a reușit să adune nu mai puțin de 1,8 milioane de lire sterline pentru spitalul unde viața lui a fost salvată.

Din păcate, tânărul a ajuns în îngrijirea medicilor datorită abuzurilor înfiorătoare la care a fost supus de către părinții săi biologici.

Kate Middleton a fost extrem de impresionată de către situația copilului. În cele din urmă, mama sa adoptivă a înființat Fundația Tony Hudgell, în anul 2021.

Mai mult decât atât, cazul băiatului a cutremurat atât de mult publicul englez, încât autoritățile au și pus în aplicare o lege ce poartă numele acestuia, lege ce înăsprește pedepsele pentru cei care comit acte de cruzime față de copii, ori sunt neglijenți cu aceștia.

Povestea care a impresionat Marea Britanie

Tony Hudgell reușește să strângă bani mergând pe jos de-a lungul a kilometri întregi pe proteze, iar după vacanța de Crăciun, a aflat că Regele Charles urmează să îl decoreze. Tânărul a fost foarte entuziasmat și a dorit să îi mulțumească personal suveranului pentru că a crezut în cauza sa.

Și Kate Middleton a fost foarte impresionată de cazul lui Tony Hudgell, iar de când l-a cunoscut, a devenit foarte atașată de cel mic. Prințesa spune că Tony este un model, atât pentru ceilalți copii de vârsta sa, dar și pentru adulți. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timpul unui concert de Crăciun, în anul 2021. În decembrie 2023, cei doi s-au întâlnit din nou, la Spitalul de Copii Evelina din Londra, unde i-a cerut lui Tony să îi spună o poveste.

Mai multe