Katie Price s-a lansat pe Onlyfans, după ce a fost criticată că a dormit în pat cu fiul ei

29 decembrie 2022 16:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Katie Price, 44 de ani, abia își aștepta fiul cel mare acasă, în ajunul Crăciunului. Harvey, de 20 de ani, are o serie de diagnostice medicale care impun îngrijire și asistență permanentă. Băiatul are un sindrom rar, e diagnosticat cu autism și aproape a orbit.

Astfel, Harvey trăiește într-un cămin privat și își vizitează mama din când în când. În noaptea de ajun, Katie Price l-a filmat pe Harvey dormind în patul ei, după ce le arătase fanilor cum pregătise locul pentru venirea acestuia. A doua zi, l-a filmat din nou, Harvey fiind foarte fericit că a reușit să doarmă bine. Clipurile au fost publicate pe Instagram, iar fanii lui Katie Price au asaltat-o cu mesaje în care i s-a reproșat că i-a invadat intimitatea fiului ei, iar alții i-au spus că pur și simplu nu este o apropiere adecvată, ci una nesănătoasă. 

În același timp, Katie Price a primit și câteva mesaje de sprijin, în special din partea altor părinți care cresc copii vulnerabili sau cu deficiențe. Aceștia i-au transmis că înțeleg perfect nevoia de compasiune, atât a copiilor, cât și a adulților. Cu toate acestea, chiar dacă criticile au fost mai numeroase decât mesajele de susținere, pe Instagram, Katie Price se bucură de notorietate și exclusiv de laude pe o altă platformă de socializare.

Este vorba despre Onlyfans, platforma celebră pentru conținutul destinat adulților. În acest caz, celebrul fotomodel le-a destăinuit apropiaților că regretă că nu s-a înscris mai demult pe platformă, ea fiind impresionată de valurile de admiratori. Mai mult, Katie Price a declarat că e mulțumită de faptul că pe această platformă își poate manageria imaginea așa cum dorește ea. Ea le-a promis fanilor din platforma destinată adulților că va publica conținut nou frecvent și a postat câteva fotografii provocatoare.

Katie Price a născut primul ei copil, pe Harvey, în 2002, în urma unei relații cu fostul fotbalist Dwight Yorke. În septembrie 2005, după ce au participat la ediția britanică a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Katie Price și cântărețul Peter Andre s-au căsătorit. Cei doi au doi copii, un băiat și o fată. În 2009, Price și Andre au divorțat.  

În februarie 2010, Katie Price s-a căsătorit cu luptătorul MMA, Alex Reid. Cei doi s-au despărțit în ianuarie 2011, iar divorțul a fost finalizat în martie 2012. Pe 16 ianuarie 2013, Price s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kieran Hayler. 

În august 2013, Katie Price a născut cel de-al treilea fiu. La 4 august 2014, ea a mai născut o fiică. Katie Price a divorțat de Kieran Hayler în 2018. Un an mai târziu s-a logodit cu Kris Boyson, dar cuplul s-a despărțit după o lună. În același an, Katie Price a avut o tentativă de suicid, după ce a fost jefuită și violată.

În 2022, Katie Price a fost interzisă, pentru o perioadă, pe platforma de socializare Tik Tok. Aceasta publicase un clip cu copiii ei, iar materialele video cu minori sunt interzise pe această platformă. Bineînțeles, ea a fost reclamată de abonații paginii, iar administratorii platformei, i-au închis contul, pentru o perioadă scurtă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe