Kylie Jenner, despre cum i-au schimbat două sarcini corpul: „Am învățat să mă iubesc”

24 octombrie 2024 16:00   Vedete internaționale

Kylie Jenner a declarat miercuri pentru revista Elle că nu s-a simțit niciodată „mai încrezătoare” decât acum, la vârsta de 27 de ani. Asta pentru că a trecut ceva timp de când vedeta a devenit mămică.

Kylie Jenner: „Mi-a luat ceva timp să mă simt din nou bine în pielea mea”

„Au trecut câțiva ani de la ultima sarcină”, a spus vedeta, care deține o avere de 710 milioane de dolari. Kylie are doi copii, Stormi (6 ani) și Aire, care împlinește 3 ani în februarie, cu fostul ei iubit, rapperul Travis Scott:

Prima parte a tinereții mele s-a concentrat pe copii. Am învățat care este stilul meu personal și apoi l-am pierdut, pentru că în timpul sarcinilor m-am îngrășat 28 de kilograme. Mi-a luat ceva timp să mă simt din nou bine în pielea mea. La 27 de ani, mă simt mai încrezătoare ca niciodată”, a spus iubita lui Timothee Chalamet, pentru revista Elle USA.

Această încredere a determinat-o să lanseze prima ei linie de modă, în urmă cu aproape un an.

Ce dietă ține Kylie Jenner

  Kylie Jenner a mărturisit în trecut că trebuie să fie foarte atentă la ce ține în bucătărie, din cauză că fiica ei, Stormi, are alergie la nuci. Ea are grijă să citească etichetele de pe fiecare aliment pe care îl cumpără: „Stormi și cu mine mâncăm de obicei micul dejun împreună. Îi plac fructele, afinele, iubește curcanul, iubește covrigii. Atunci când fetița asta e puțin flămândă, se transformă într-un alt copil. Deci, dacă vă întrebați cu cine seamănă...cu mine, sigur!”.

Kylie Jenner consumă o serie de alimente. Ea are grijă să mănânce des cereale integrale, proteine slabe, fructe proaspete și legume. Această dedicare pentru o alimentație echilibrată îi asigură că primește vitaminele și mineralele esențiale de care corpul ei are nevoie pentru a funcționa optim. De asemenea, se ține departe pe cât posibil de dulciuri, fast-food și mâncare procesată. În felul acesta, ea este sigură că nu se îngrașă.

Mai multe