Madonna, externată din spital! Cum se simte artista, după ce rudele au crezut că va muri

29 iunie 2023 19:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au fost zile grele pentru fanii muzicii pop, de pe întreaga planetă. Madonna, în vârstă de 64 de ani, a ajuns la terapie intensivă, în urma unei infecții bacteriene extrem de grave. Artista a fost nevoită să își amâne turneele din America de Nord și Europa. Din fericire, Madonna tocmai a fost externată din spital și se simte mult mai bine. Află mai multe detalii alături de Click!

Fanii muzicii pop au trecut prin momente grele, după ce a fost făcut anunțul că „Regina muzicii pop” se află în stare gravă, la terapie intensivă. În vârstă de 64 de ani, artista s-a confruntat cu o gravă infecție bacteriană, care a făcut necesară amânarea turneelor acesteia din America de Nord și Europa. Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, Madonna a fost externată din spital și se simte mai bine, fiind acum acasă. Managerul vedetei a fost cel care a ținut la curent fanii, în legătură cu starea vedetei.

Artista tocmai urma să pornească într-un turneu de 7 luni în mai multe locații, însă problemele de sănătate au făcut necesară internarea la terapie intensivă. Acum, se află la casa ei din orașul New York, după ce a petrecut 5 zile grele sub îngrijirea medicilor. Deocamdată nu se știe ce a provocat infecția de care a suferit Madonna, doar că aceasta a fost una extrem de serioasă.

Madonna a fost externată din spital

După cum ne putem imagina cu toții, Madonna a primit mii de mesaje de susținere din partea fanilor ei de pe tot globul, în această perioadă dificilă. Guy Oseary, managerul artistei, a declarat că starea cântăreței a necesitat amânarea turneului în care urma să plece, dar acesta va fi reprogramat cât de curând posibil. Potrivit lui Oseary, Madonna urmează să se refacă complet după cele 5 zile de chin petrecute la terapie intensivă.

Managerul cântăreței a spus că vor fi făcute publice mai multe detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Mai multe