Paradă de sâni pe covorul roșu, la iHeart Radio Awards! Toți au amuțit când au văzut-o pe Heidi Klum

28 martie 2023 10:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost paradă de sâni la gala iHeart Radio Awards, care s-a ținut la Dolby Theatre din Los Angeles, luni seară! Supermodelul Heidi Klum (49 de ani) a făcut senzație pe covorul roșu.

Heidi Klum a uimit într-o rochie decoltată

Heidi Klum a venit pe covorul roșu de la iHeart Radio Awardsa într-o rochie strălucitoare, semnată de Julien Macdonald, relatează Hollywood Life. Ținuta de culoare albastră a manechinului a fost extrem de decoltată și a avut un decupaj curajos în partea de jos, lăsându-i la vedere picioarele lungi și tonifiate.

Heidi Klum s-a asigurat că machiajul ei se potrivește perfect cu ținuta extravagantă. Modelul de origine germană a ales un smokey eye albastru închis, iar pentru că zona ochilor era deja încărcată, ea a optat doar pentru un luciu de buze nude. În plus, Heidi și-a asortat și accesoriile: cercei albaștri în formă de lacrimă, un inel cu safir și o pereche de sandale în aceeași nuanță cu rochia. Mai mult, starul a avut chiar și unghiile albastre!

Iată ce alte vedete au făcut senzație pe covorul roșu

Și Delilah Belle Hamlin (24 de ani) a întors toate privirile într-o rochie-helancă de culoare vișinie. Modelul nu a purtat sutien la această ținută extrem de transparentă.

Madison Beer (24 de ani) a fost o altă apariție notabilă la acest eveniment. Cântăreața americană a purtat o rochie argintie, cu un decolteu generos și cu lanțuri aplicate.

Și artista latino Becky G (26 de ani) a făcut furori într-o rochie dantelată, de culoare neagră, care i-a scos în evidență formele de invidiat. Cântăreața nu a plecat cu mâna goală de la iHeart Radio Awards! Ea a câștigat premiul Latin Pop Song of the Year pentru melodia „Mamiii”, la care a colaborat cu artista latino Karol G. 

Mai multe