#Exclusiv Click!

A fost la un pas de închisoare, dar nu s-a liniștit! Lidia Buble ar fi rămas din nou fără permis

21 septembrie 2024 9:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Polițiștii din București au amendat și lăsat fără permis de conducere o femeie în vârstă de 31 de ani. Conform surselor Click!, cea care a întâmpinat probleme cu legea a fost nimeni-alta decât cântăreața Lidia Buble. Informația completă o găsiți în articol. 

Potrivit surselor Click!, Lidia Buble s-a ales din nou cu permisul de conducere suspendat, după ce nu a acordat prioritate în trafic. Oamenii legii au lăsat-o fără permis de conducere și i-au aplicat o amendă de peste 900 de lei. 

Lidia Buble a gafat-o din nou! 

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Click!, cântăreața a rămas fără permis de conducere din cauza unei greșeli banale, pe care oamenii legii din Capitală nu au trecut-o cu vederea. 

Artista nu ar fi acordat prioritate mașinilor care circulau din partea dreaptă, iar polițiștii au aplicat legea. Așadar, pe data de 20 septembrie, în jurul orei 18:50, pe raza sectorului 1 din Capitală, Lidia Buble ar fi rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile, amendată totodată cu suma de peste 900 de lei, potrivit adevarul.ro.

Ce problemă cu legea a avut în trecut Lidia Buble 

Cântăreața nu se află la prima abatere, și amintim faptul că în luna februarie a anului 2021, artista a fost acuzată că a mituit doi polițiști de la Rutieră, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. 

În decursul anului trecut, Lidia Buble a fost condamnată de Curtea de Apel din București la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul în care a fost trimisă în judecată de DIICOT. 

Inculpata a recunoscut comiterea faptei încă de la momentul audierii sale în calitate de suspect. Aceasta a confirmat faptul că, la data de 15.02.2021, a fost oprită în trafic, în jurul orelor 03,00, de o patrulă de poliţie compusă dintr-un bărbat şi o femeie, ea ieşind dintr-o benzinărie MOL de lângă blocul său, iar în prealabil consumase un pahar cu şampanie.

A mai arătat că a fost oprită la semafor, imediat după ce a ieşit din benzinărie, spre dreapta, circa 50 metri, iar lucrătorul de poliţie, care avea în jur de 30 de ani, i-a bătut în geam solicitându-i să predea documentele pentru control, precum şi declaraţia pe proprie răspundere, fiind în perioada pandemiei şi a restricţiilor.

Nu a avut declaraţia pe proprie răspundere asupra sa şi nici permisul de conducere, iar la momentul respectiv vorbea la telefon, pe speaker, cu o cunoştinţă”, se arată în documentele prezentate instanţei.

Mai multe