Pe ce a putut Lidia Buble să plătească 52 de lei la magazin! Produsul acesta i-a dat dependență

Lidia Buble aproape că a ajuns dependentă de un desert super simplu, dar care i-a înnebunit papilele gustative! Artista s-a urcat rapid în mașină și s-a dus la magazin pentru a-și cumpăra o cremă de brânză tartinabilă pe care, pur și simplu, o adoră. Vedeta însă a plătit destul de mult pentru câteva bucăți, în condițiile în care prețurile au luat-o razna.

image

Pe ce a putut Lidia Buble să plătească 52 de lei la magazin! Produsul acesta i-a dat dependență!

Lidia Buble a lăsat restricțiile alimentare deoparte și a decis să își facă pofta. Vedeta a mers glonț la magazin și și-a cumpărat desertul preferat, alături de alte câteva produse pentru care a plătit însă o sumă destul de mare de bani. Pentru doar 5 bucăți de cremă de brânză, o pâine, un pachet cu orez expandat și niște măsline, vedeta a scos din buzunar 52 de lei.

„Începem cu bonul! Cât a fost? 51,91 de lei! Pită cu măsline! N-ați înțeles cum e cu pita asta, eu deja am început-o și am împărțit-o cu un cățel care era în fața acolo la magazin. Cum merge asta cu zacuscă. Asta pentru dimineața la cafea (n.r. orez expandat), măsline și motivul pentru care m-am dus. Deci nu are voie să existe om pe acest mamapond care să nu guste o dată în viață așa ceva. Nu aveți voie, nu vă dau eu voie!” 

image

Mai exact, Lidia Buble și-a mai cumpărat 5 bucăți de cremă de brânză proaspătă în mai multe sortimente. Mai exact, cu vanilie, nuci și mere cu stafide. Lidia spune că este absolut vrăjită de acest desert, iar reacția ei spumoasă a făcut deliciul internetului! Totodată vedeta și-a avertizat fanii că acest produs este atât de bun încât dă dependență și este îngrijorată de faptul că ar putea pune câteva kilograme în plus. Totuși, artista se bucură din plin de această plăcere vinovată, deși în general este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

Lidia a povestit că în general nu consumă carne și că este foarte atentă în a consuma produse sănătoase. Totodată artista nu sare niciodată peste micul dejun. Printre alimentele pe care vedeta le consumă zilnic sunt peștele, pastele, salatele, și, preferata ei, supa cu tăiței pe care i-o prepară chiar mama sa. Cu acest stil de viață, Lidia a reușit să slăbească 15 kilograme!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net