#Exclusiv Click!

A sărăcit impresara? E foame de bani! Prodanca i-a cerut lui Reghe să-i plătească cauciucurile de la mașină!

6 iulie 2022 20:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a declarat că intenționează să-l lase în sapă de lemn pe Laurențiu Reghecampf după divorț! I-a cerut de urgență banii de pensie alimentară, dar și să-i achite cauciucurile de la Ferrari-ul de 450.000 de euro. Impresara a fost văzută, recent, în bazar la Istanbul, de unde își achiziționa niște haine. Toată lumea s-a întrebat atunci dacă Anamaria Prodan stă cam prost cu lichiditățile, în ultima vreme. Așa să fie oare?

Anamaria Prodan e necruțătoare cu Reghe! Vrea să-l lase falit după divorț, noroc că acesta și-a găsit deja o nouă echipă, Nefchi Baku, unde se pare că și câștigă destul de bine.

Sumele pentru pensia alimentară, stabilită prin lege, au fost imense. A reieșit că Reghecampf are de plătit, în total, 50.000 de euro pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan, sumă de bani pe care impresara a solicitat-o de urgență.

Nu rata: Reghecampf și Prodanca, întâlnire de zero grade la o terasă din Capitală!

Anamaria Prodan se pare că are nevoie de aceste sume de bani. Surse din preajma antrenorului au dezvăluit că impresara i-ar fi cerut fostului soț să-i schimbe până și cauciucurile de la Ferrari-ul, de 450.000 de euro pe care-l ține parcat în fața casei de la Snagov.

Vezi și: Adio, Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan l-a „șters” de tot din viața ei

Face cumpărături în bazar, la Istanbul!

Anamaria Prodan a solicitat bani de cauciucuri, apoi a schimbat și numerele de la mașină, din REG în PRD, semn că Ferrari-ul este acum al ei. De altfel, impresara a șters toate urmele mariajului cu Reghe. Nu doar numerele de la mașină au fost schimbate, dar și tatuajul cu Reghe de pe spate a fost înlăturat și înlocuit cu un vultur.

Se pare că impresara are nevoie, însă, de lichidăți. Altfel, nu ne explicăm cum Anamaria Prodan a fost surprinsă, mai nou, într-un bazar din Istanbul, de unde își achiziționa haine.

De ce nu a mers Bebeto la tatăl lui în vacanță?

Laurențiu Reghecampf a fost obligat de către instanță, la ultimul termen de judecată, să achite lunar către fiul său, Bebeto, o treime din salariu, iar banii vor fi virați retroactiv, începând cu februarie 2022.

Instanța a mai stabilit că antrenorul își va putea vedea fiul două weekend-uri pe lună, al doilea și al patrulea. Mai mult, în luna iulie, Reghecampf Jr. ar fi trebuit să meargă în vacanță împreună cu tatăl său.

Află și: Război pe copil între Prodanca și Reghe! Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

Din păcate, băiatul nu a mai ajuns să-și petreacă vacanța împreună cu tatăl său, care a prins un contract pe bani frumoși în Azerbaidjan. Reghe a plecat cu noua sa familie în Azerbaidjan, așa că nu a mai putu să-l ia pe Bebeto în vacanță.

Între timp, apele par să se mai fi liniștit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, asta până la următorul termen al procesului de divorț.

Laurențiu Reghecampf a fost deja prezentat la noua sa echipă, Neftchi Baku, locul doi în sezonul precedent în campionatul Azerbaidjanului. Neftchi Baku este a șasea echipă din străinătate din CV-ul lui Laurențiu Reghecampf, după Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl și Al-Ahli. Azerii au anunțat că ”Reghe” a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Antrenorul este în prezent într-o relație cu Corina Caciuc, care i-a și dăruit un fiu, Liam.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe