Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

27 iunie 2022 23:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Morodan a oferit primele declarații de pe patul de spital, în urma intervenției de micșorare de sâni pe care și-a programat-o la medicul Constantin Stan. Iată cum a decurs operația și cum se simte „pacienta”!

Dacă cele mai multe doamne și domnișoare aleg să calce pragul medicului estetician pentru operația de augumentare mamară, ei bine Ana Morodan a avut cu totul alte cerințe! Vedeta de la Antena Stars a dezvăluit că s-a confruntat cu numeroase probleme din cauza sânilor imenși cu care a înzestrat-o natura, astfel că s-a decis să îi...mișcoreze!

Vezi mai multe informații: Soțul Andreei Berecleanu îi operează sânii Anei Morodan

Cum se simte Ana Morodan după operația de micșorare de sâni

Ana Morodan a așteptat cu sufletul la gură ziua cea mare, fiind extrem de activă în mediul online. „Contesa digitală” i-a luat și pe admiratorii săi din mediul online cu ea în această incursiune, arătându-le pas cu pas ce presupune intervenția prin care urmează să treacă.

După ce a filmat puțin prin clinică, Ana a fost însă nevoită să pună telefonul deoparte, lăsându-se pe mâna medicului Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu fiind cel care a realizat procedura.

Nu rata și: Chinurile Anei Morodan! Contesa “digitală” vrea să-și taie sânii imenși!: „Am dureri mari de spate!”

La scurt timp după ce a ieșit din operație, Morodan a ținut să împărtășească și cu urmăritorii ei experiența trăită. Aceasta a explicat că se simte bine, intervenția a decurs conform așteptărilor, iar în ziua care urmează va fi deja externată. Ana a mulțumit întregii echipe, în special medicului Constantin Stan, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.

Ana Morodan, mulțumită de rezultate

Am ieșit (din operație n.r) Vreau să vă spun că nici măcar nu am simțit când mi s-a făcut anestezie. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul este absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe și domnului doctor că a avut grijă de mine. Sunt foarte bine, mâine pot să plec acasă.”, a spus Ana Morodan, care încă se afla pe patul de spital în momentul respectiv, pe perfuzii. 

Și, dacă tot a documentat întreaga experiență trăită, Ana Morodan le-a dezvăluit admiratorilor săi și cum vor arăta următoarele luni pentru ea. Aceasta va fi nevoită să poate un sutien special, care va ajuta la vindecarea și recuperarea rapidă a operației. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe