#Exclusiv Click!

Anca Serea și Adi Sînă sunt mulțumiți de copiii lor. Ce fel de părinți sunt: „Nu prea le impunem nimic, doar niște reguli...”

4 iunie 2024 15:38   Vedete românești

Anca Serea (43 de ani)  și Adi Sînă (47 de ani) sunt niște părinți fericiți, care, la rândul lor își fac și cei 6 copii fericiți. Cum? Am aflat chiar de la ei! Au avut și au în continuare mai mulți sărbătoriți în familie și se bucură de faptul că niciunul dintre copii nu s-a ridicat cu pretenții în privința cadourilor.

"Noah și Moise au fost sărbătoriți în luna mai. Noi, fiind o familie numeroasă, avem mulți sărbătoriți tot timpul! Au primit de toate, chiar mai mult decât și-au dorit. O să te surprindem! Copiii noștri nu și-au dorit nimic special anul acesta și când copilul ajunge la un asemene sentiment în care îți spune  că nu își dorește nimic și are de toate, cred că e cea mai mare mulțumire sufletească. Însă eu cu Adi le-am făcut niște surprize pe măsura bunătății lor. Copiii sunt foarte buni, nu prea le impunem nimic, doar niște reguli de bun simț!”, ne-a spus Anca Serea cu privire la familia ei. Adi Sînă, artistul familie, ne-a împărtășit și el faptul că este atașat și apropiat în egală măsură de toți copiii lui și că Leah, mezina familiei în vârstă de 4 ani are ureche muzicală și îi place să cânte.

"Sunt apropiat de  toți copiii, că sunt ai mei. Fiecare are personalitatea lui, cu fiecare comunic diferit dar spre exemplu, Leah, cea mică e foarte  atașată, în sensul în care mă roagă să o iau  și pe ea pe scenă la concert. De fiecare dată mă întreabă: "Mâine avem concert?". Da!", ne-a povestit Adi Sînă, tare mândru de mezina familiei lui, Leah.

"Chiar și înainte să venim la eveniment au cântat împreună, noi ne îmbrăcam și ea stătea pe patul din dormitor  și cânta, au cântat împreună", și-a mai completat soțul, Anca Serea, după care am aflat chiar de la Adi Sînă că micuța Leah și-a exprimat dorința de a merge la "Românii au talent".

Cum își împărtășesc copiii secretele în familia Ancăi Serea

Anca Serea este o mamă bună și implicată pentru toți cei 6 copii ai ei care nu se sfiesc niciodată să îi povestească secretele pe care le au, vedeta fiind de altfel și destul de permisivă.

"Cred că Anca este aici mai permisivă. Copiii au încredere să îi spună secretele, cred că fetele mai mult”, ne-a mai spus Adi Sînă.

Pentru că le place să călătorească, Anca Serea și Adi Sînă se pregătesc în curând de o escapadă romantică la Milano, după care vor urma și mai multe vacanțe alături de copii.

Mai multe