Anca Serea, clipe de coșmar. A ajuns de urgență la spital cu trei dintre copiii ei: „Veștile nu sunt bune”

Anca Serea, de urgență la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a trecut prin momente dificile sâmbătă seară, când a fost nevoită să ajungă la o clinică privată din București, cu trei dintre cei șase copii pe care îi are cu Adi Sînă. Ce s-a întâmplat și care este starea de sănătate a micuților.

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, sâmbătă seară / foto: arhiva Click!
Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, sâmbătă seară / foto: arhiva Click!

Una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate femei din industria televiziunii, Anca Serea, a ajuns de urgență la spital cu trei dintre dintre cei șase copii, Ava, Leah și Moise. Prezentatoarea TV și-a ținut fanii la curent prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a dat detalii despre momentele prin care a trecut cu micuții ei.

„La spital cu Ava, Leah și Moise! Din păcate, veștile nu sunt bune…”, a fost primul mesaj publicat de Anca Serea, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory. Ulterior, vedeta a publicat un videoclip cu micuța Leah, în care le-a transmis fanilor:

Anca Serea: „S-a dovedit că ...”

„Bună dimi târzie! Am avut o noapte de pomină, care a început cu o vizită la Sanador, împreună cu Ava, Leah și Moise. Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, însă inima imi spunea că ceva nu este în regulă cu Ava. O tuse urâțică și faptul că am găsit-o cu tricoul foarte umed m-au determinat să mergem la un consult de rutină”.

Într-un final, după multe ore petrecute și la Matei Balș, prezentatoarea TV a aflat că micuța Ava va trebui să stea acasă pentru o perioadă de 2 săptămâni: „Apoi, după multe ore de așteptat la Matei Balș, unde medicii au fost foarte precizi, s-a dovedit că Ava va trebui să stea în casă timp de 2 săptămâni. Repaus, hidratare și tratament!”, le-a mai spus aceasta urmăritorilor.

Vedeta a publicat un videoclip în care a spus ce au micuții

Anca Serea a dezvăluit ce au micuții și a ținut să le mulțumească specialiștilor: „Medicii s-au purtat exemplar și pe această cale vrem să le mulțumim. Din păcate, Moise are gripă, a fost testat. Leah nu are nimic, iar Ava a primit două diagnostice, unul dintre ele este pneumonie. Sperăm să se facă repede bine, știm că este un copil foarte rezistent, sportiv și care mănâncă super sănătos și deocamdată ne-am izolat”, a mai spus prezentatoarea TV, într-un videoclip publicat pe Instagram, la secțiunea InstaStory.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net