Andreea Marin se gândește serios la viitorul fiicei sale, Violeta!

12 mai 2022 11:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se bucură și de o viață de familie împlinită, are și o fiică minunată de care extrem de mândră, dar și un partener pe măsură. În ceea ce privește relația cu Violeta, dar și la ce se gândește în ceea ce privește tinerei adolescente, Andreea Marin a dezvăluit pentru Click!

Reporterii Click! au discutat cu Andreea Marin despre fata ei, care a crescut frumos și a devenit o adevărată domnișoară.

Deși ajunsă la vârsta adolescenței, Violeta este o tânără liniștită, conștiincioasă, care a evoluat frumos. Andreea Marin și fiica sa sunt cele mai bune prietene, iar mama sa îi ghidează pașii în viață.

Pe lângă caracterul frumos al fetei, aceasta a fost înzestrată și cu o frumusețe aparte. Violeta este o tânără înaltă, cu un păr bogat, închis la culoare și cu ochii de un albastru incredibil.

Este mare, e cât mine de înaltă. Are peste 14 ani, dar nu știu, generația aceasta crește mult mai rapid și sunt fericită că este o fata frumoasă, bună și conștiincioasă.”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

Andreea Marin a vorbit și despre relația ce o are cu fiica ei, pe care o sprijină necondiționat. Aceasta are încredere în deciziile pe care le ia tânără și este sigură că nu va fi dezamăgită.

Am credință în viitorul ei și o sprijin cu tot ce pot'', ne-a zis celebra Andreea Marin.

Citește și Violeta Bănică a strălucit la lansarea cărții mamei ei. Cine a mai susținut-o pe Andreea Marin

Andreea Marin nu și-ar dori ca Violeta să devină, la rândul ei, jurnalistă sau prezentatoare TV

Fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, care a crescut sub ochii publicului, am dorit să știm de la Andreea Marin părerea pe care ar avea-o dacă fiica ei ar dori să-i urmeze calea. Ar dori vedeta ca Violeta să aibă o carieră în televiziune? 

Nu prea, dar dacă ar alege și și-ar dori foarte multe acest lucru, bineînțeles că nu m-aș opuneSper, însă, să meargă spre o direcție cu picioarele mai pe pământ, petru că în vremea de azi, lucrurile nu mai arată așa cum erau odinioară. Nu se mai fac la fel de temeinic. E greu să nimerească, copilul meu, într-un spațiu în care să nu aibă ceva valoros de învățat. Nu bârfe, șmenuri și așa mai departe. Nu-mi doresc asta!'', a adăugat prezentatoare tv.

Andreea Marin este o mamă care se declară cât de poate de mândră de fiica sa, despre care vorbeşte mereu la superlativ.

Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. Ea avea doar cinci ani în 2013, când aceștia au divorţat. Mama sa a făcut tot posibilul pentru ca cea mică să nu simtă greutatea despărţirii și se pare că așa a fost. Aceasta s-a transformat între timp, într-o domnișoară frumoasă și cuminte.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de șapte ani, până când au decis să se separe, motivul despărțirii nefiind, niciodată, unul concret. Speculații au tot apărut, de-a lungul timpului, însă prezentatoarea TV s-a ținut departe de aceste subiecte și a susținut mereu că pentru ea Ștefan Bănică este tatăl fetiței sale, iar asta cântărește cel mai mult.

Citește și Violeta Bănică a strălucit la lansarea cărții mamei ei. Cine a mai susținut-o pe Andreea Marin

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe