Aris Eram, de urgență la spital. Ce a pățit fiul Andreei Esca: „A trebuit să mă coasă”

6 iunie 2024 11:27   Vedete românești

Aris Eram s-a confruntat cu o problemă destul de gravă și a fost nevoit să meargă de urgență la spital. Fiul Andreei Esca a suferit o accidentare în timp ce se antrena în sala de sport. A fost nevoie de copci și bandaj.

Fiul Andreei Esca, Aris Eram, care face parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”, a ajuns la spital, după ce s-a accidentat la sala de sport. Incidentul a avut loc atunci când și-a prins degetul între două gantere, ceea ce a dus la desprinderea parțială a unghiei. Astfel că, a decis să meargă la o unitate spitalicească pentru a primi îngrijirile necesare.

În momentul de față este bine, trebuie doar să își schimbe zilnic bandajul pe care îl are. De asemenea, speră să nu rămână cu o cicatrice prea mare și să îi crească unghia cât mai repede.

„Sper să nu rămân fără unghie”

„Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coasă. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie”, a mărturisit Aris Eram, la Star Matinal de la Antena Stars.

De asemenea, fratele Alexiei Eram a apărut cu mâna bandajată la lansarea ediției de vară a revistei mamei sale.

În luna februarie, Aris a făcut un pas important în cariera sa, semnând un contract cu postul de televiziune Antena 1. Vestea că fiul cunoscutei prezentatoare Andreea Esca s-a alăturat echipei de la „Neața cu Răzvan și Dani” a reprezentat un real motiv de bucurie pentru fani, care l-au îndrăgit de când a participat alături de sora lui, Alexia Eram, la emisiunea „America Express”.

„Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, a fost mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mai multe