Bianca Drăgușanu, hărțuită de un individ dubios, în parcarea unui mall: «M-a terorizat!»

7 iunie 2022 12:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu nu poate ieși în oraș, fără să aibă parte de drame, iar ultima întâmplare a îngrozit-o de-a dreptul. Vedeta a fost hărțuită în parcarea unui complex comercial de către un necunoscut. Diva a apucat să-l pozeze și a cerut ajutor pe social-media pentru a-l identifica pe bărbat. 

Vedeta nu poate face o singură mișcare fără să genereze situații neplăcute din partea răuvoitorilor. De această dată, Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu un bărbat dubios, care a hărțuit-o în parcarea unui complex comercial.

Citește și: Adio, Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după despărțire

Diva s-a speriat teribil, dar a fost și extrem de furioasă pentru că un necunoscut și-a permis să se ia de ea, în public. Blondina i-a făcut o poză individului și a postat-o pe rețelele de socializare, sperând că cineva o va ajuta la identificarea bărbatului.

,,Știe cineva cine este domnul? Nu de alta, dar m-a terorizat ier în parcarea unui centru comercial", a scris Bianca în dreptul fotografiei, ce-l înfățișa pe necunoscutul ce i-a făcut probleme. 

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat cu sânge la nas! «M-a bătut de data asta»

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor

Nu este prima dată când Bianca întâmpină probleme din partea necunosuților. Recent, diva a fost reclamată la Protecția Animalelor de către o femeie, din cauză că a vopsit blănița cățelușului său în roz. 

Vedeta a luat foc atunci când a auzit că cineva o poate acuza că ar fi neglijentă cu micuțul patruped, din rasa pomeraniană, pe care diva îl plimbă peste tot. 

Bianca și-a exprimat indignarea pe paginile de socializare și și-a asigurat publicul, că blănosul este îngrijit la cele mai bune saloane canine, iar vopseaua pe care o folosește nu este toxică. 

  ,,Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (...) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (...) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană", a declarat diva.   

Mesajul tranmis de Bianca haterilor, înainte de Gala Viva

Bianca Drăgușanu a făcut senzație pe covorul roșu la Gala Viva, când și-a făcut apariția într-o rochie roz aprins ce-i evidenția pielea bronzată. Înainte de a ajunge la eveniment, diva a postat un clip pe rețelele de social-media, în care a transmis un mesaj haterilor ei. 

Nu mai vreau să fiu fata ideală a tuturor. Vreau să fiu coșmarul lor absolut”, se aude pe fundal în clipul video, la un moment dat, în engleză.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe