Care e mâncarea preferată a Ginei Pistol. E banală, dar delicioasă

19 septembrie 2024 13:55   Vedete românești

Este una dintre cele mai faimoase și îndrăgite vedete din showbizul românesc, iar fanii ei sunt mereu dornici să afle mai multe detalii despre ea. Iar acum, Gina Pistol a vorbit și despre mâncarea ei preferată, o rețetă bine cunoscută de-a lungul întregii țări.

Prezentatoarea de la „MasterChef” a vorbit recent despre rețeta ei favorită, iar Nicolas Aesthetics, faimos pe TikTok pentru rețetele sale, cât și pentru sfaturile pe care le dă pentru o viață mai sănătoasă, ne-a și învățat cum să pregătim rapid această rețetă delicioasă!

Mai precis, este vorba despre mâncarea de mazăre cu aripioare! Iar chiar și cei dintre noi care nu au prea multă experiență în bucătărie vor putea pregăti ușor această rețetă simplă și gustoasă!

Cum pregătim mâncarea de mazăre

„Pentru început, punem aripioarele la fript, pe ambele părți, iar când s-au aurit le punem deoparte”, ne explică pe TikTok Nicolas. Iar după ce carnea este pregătită, urmează să trecem la legume!

„Tăiem ceapa și morcovul, adăugăm mai întâi ceapa la călit, iar când s-a aurit adăugăm și morcovul”, ne mai spune acesta. Totul trebuie să rămână puțin timp în tigaie, la foc, după care vom adăuga și aripioarele, împreună cu puțină sare celtică, piper, cât și boia.

Este o rețetă ușor de pregătit

După ce am pus toate aceste ingrediente în tigaie, vine vremea să adăugăm și vedeta acestei rețete: mazărea! „Mazăre cât să acoperim, apoi apă și lăsăm la fiert”, ne explică faimosul nutriționist. Odată ce ingredientele au fiert, urmează să adăugăm și roșiile pasate, împreună cu puțin usturoi.

Tot acum putem pune și mărar, iar apoi vom amesteca totul în tigaie. La final, vom avea parte de o mâncare delicioasă, de care nu ne vom mai sătura! Iar partea cea mai bună este că această rețetă nu este doar una cu un gust deosebit, ci și o mâncare foarte sănătoasă!

Astfel, nu doar că vom mânca bine, dar nici nu ne vom îngreuna organismul cu o masă prea grea, plină de calorii.

Mai multe