Ce i-a spus un celebru milionar român unui bărbat care i-a atras atenția că poartă un tricou de 60 de lei: „Mă face să mă simt la fel de bine”

La doar 28 de ani, Caius Covrig, un tânăr milionar român, a oferit un răspuns impresionant unui comentariu care îi critica vestimentația.

Caius Covrig are doar 28 de ani / foto: arhiva personala
Caius Covrig are doar 28 de ani / foto: arhiva personala

Un internaut i-a reproșat că, în ciuda averii sale impresionante, purta un hanorac de doar 60 de lei. Mesajul care a declanșat replica a fost: „Hanorac la 60 de lei? Parcă erai multimiliardar”.

Caius Covrig nu a ezitat să răspundă într-un stil direct și autentic, explicând cum fericirea și satisfacția personală nu ar trebui să fie determinate de prețul hainelor pe care le purtăm. Într-un videoclip postat pe Instagram, el a spus:

„Îmi place să răspund la astfel de întrebări care reflectă mentalitatea românească. Pot să mă îmbrac cu un hanorac de 60 de lei și să fiu la fel de fericit ca și când aș purta un tricou de la un brand scump. Nu contează valoarea hainelor, adevărata șmecherie este să nu-ți condiționezi fericirea de acestea”.

Haina nu îl face pe om

Covrig a continuat, subliniind că deși îmbrăcămintea de brand poate oferi o stare de bine, aceasta nu ar trebui să fie un scop în sine. El a concluzionat mesajul cu un sfat pentru urmăritorii săi: „Că port un tricou de 20 de lei sau unul de 1.000 de lei, mă simt la fel de bine. Ar trebui să înțelegeți și voi acest lucru. Vă pup și vă aștept la Kayus.”

Pe lângă succesul său în afaceri, Caius Covrig are o poveste impresionantă. A fost jucător de baschet la nivel de colegiu în Statele Unite, dar a renunțat la cariera sportivă după o accidentare serioasă pentru a se dedica businessului.

Deși a fost aproape de NBA, unde a jucat alături de sportivi de renume precum Deandre Ayton, Covrig s-a întors definitiv în România, unde deține un hotel de 4 stele în Bușteni, un club în Brașov și construiește un nou hotel de 5 stele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net