Sebastian Dobrincu, cadou de jumătate de milion de euro. Milionarul s-a răsfățat cu un Ferrari

30 august 1998- este data nașterii lui Sebastian Dobrincu. Tănărul milionar a împlinit 26 de ani și și-a făcut singur un cadou de jumătate de milion de euro. E vorba despre un Ferrari 812 Super Fast, considerat cel mai rapid Ferrari din istorie. Ferrari 812 Superfast atinge 100 de kilometri pe oră în 2,9 secunde şi 200 de kilometri pe oră în 7,9 secunde, iar consumul mediu e undeva în jurul a 15 litri la suta de kilometri. În funcție de dotări, bolidul poate ajunge și la 450.000 de euro.

Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, ajungând pe culmile succesului în SUA, fiind antreprenor în domeniul IT, de la o vârstă fragedă. Acum doar se joacă și ăși ttrăiește viața frumos, fără prea mult ”zgomot”! Zgomot însă va face noua jucărie pe care și-a cumpărat-o recent în dar de ziua lui. Este vorba despre un Ferrari 812 Superfast care atinge 100 de kilometri pe oră în 2,9 secunde şi 200 de kilometri pe oră în 7,9 secunde, iar consumul mediu e undeva în jurul a 15 litri la suta de kilometri.

„Azi e ziua mea. 26 de ani. Tânăr, dar mă simt bătrân. Viața mea s-a schimbat acum câteva zile când am avut o revelație — că am trecut de jumătatea vieții. De câțiva ani, timpul parcă zboară. Mă tot întrebam de ce. Iar de curând am aflat explicația: Dacă ajustăm durata vieții la modul în care percepem timpul, mijlocul vieții este la… 20 de ani. Nu o spun eu, ci știința. Când eram mici, o vară parcă dura o eternitate. Acum trece cât ai clipi.

Dacă ți se pare că timpul trece mai repede decât atunci când erai copil, explicația științifică e simplă: Ceasul creierului funcționează în mod dopaminergetic — Experiențele noi / inedite încetinesc percepția timpului, iar rutina o accelerează. Deci cine a vinovatul? Rutina. ADOR să am o rutină. Dar în mod paradoxal, rutina ne dăunează calității vieții. Un job repetitiv de birou, va face timpul să zboare, în comparație cu un job activ și dinamic. O vacanță petrecută 10 zile la același hotel, va părea mai scurtă și mai plictisitoare decât una la 2 hoteluri diferite, câte 5 zile.

Rutina își are rolul ei în contexte în care consecvența face diferența — carieră, antrenamente, învățat, etc. — dar nu și în timpul liber. Nu vreau să ajung la 80 de ani să mă plâng că “au zburat anii”. Așa că iau pași de pe acum: Spun DA la cât mai multe experiențe noi. Evit confortul și un program repetitiv. Profit la maxim de șansa de a fi în viață. Iar dacă rezonăm, asta vă recomand și vouă! P.S: mi-am luat prima mea mașină cu 4 locuri!!”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instagram.

De la un elev exmatriculat la un antreprenor de succes

O întâmplare petrecută în ultimul an de liceu i-a adus succesul pe care îl are acum, atunci când a fost exmatriculat chiar înainte de a susține examenul maturității. Având deja propria afacere încă din adolescență, oscilând între muncă și școală, nu mai putea participa la olimpiade, ca până atunci, și era invitat să-l întâlnească pe Mark Zuckerberg și alte nume mari din lumea IT.

„Până în clasa a 12-a am participat la olimpiade, avusesem mai multe joburi în industria de IT, de software, câștigasem primii bani de la vârsta de 11 ani. Când eram în liceu, perioada a 11-a, a 12-a am început să am primul job la birou și bineînțeles, să echilibrez un job unde trebuie să fiu fizic prezent cu școala, cu temele, cu pregătirea pentru olimpiade, care pentru cei care nu știu vorbim de până la zece ore pe zi…”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net