Fotografii hot cu Lorena Buhnici în costum de baie. George are dreptate, chiar are forme perfecte!

20 iulie 2022 6:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lorena Buhnici este cu adevărat o femeie cu forme perfecte, căci n-are pic de celulită sau vergeturi. Ce-i drept, dacă se întâmpla să fie așa, soțul, adică George, în mod cert ar fi tras-o de mânecă și ar fi trimis-o la sală, căci nu e de acceptat grăsimea în familia lor.

Imagini hot cu Lorena Buhnici în costum de baie!

Și pentru că nu are voie să fie grasă, Lorenei Buhnici îi rămâne să fie doar ... slabă, fără pic de grăsime pe coapse sau abdomen. Din imaginile de pe rețelele de socializare observăm că da, soția lui George Buhnici are cu adevărat un trup perfect la cei aproape 41 de ani.

Ups: Lorena Buhnici „a comis-o” mai rău decât George! A batjocorit o femeie în costum de baie

În galeria foto de mai jos puteți viziona o serie de imagini cu Lorena Buhnici în costum de baie. Soția fostului prezentator de la Pro TV are posteriorul bine lucrat, picioarele tonifiate, abdomenul plat, însă în imagini veți vedea și ipostaze de la sală sau din orele petrecute făcând yoga, semn că trupul ăsta nu e obținut de la natură, ci prin mult sport și alimentație sănătoasă.

George Buhnici, gafă la tv!

De câteva zile, toată România vorbește despre George Buhnici, după ce vloggerul a făcut o serie de declarații siropoase la tv. Surprins la Neversea, ex prezentatorul Pro TV a mărturisit că a venit la mare să vadă perfecțiune, nu fete cu celulită și vergeturi, ba chiar a îndemnat tinerele să meargă la sală. Colac peste pupăză, George Buhnici a continuat șirul declarațiilor scandaloase, astfel că a spus, în fața camerelor de luat vederi, că soția lui arată ca o minoră, adică foarte bine.

Vezi și: Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici: „Abia el se poate numi bărbat”

Nu l-a ajutat prea mult această parte a conversației cu reporterul, căci exprimarea total nereușită i-a adus acuzații grave. Vă redăm, mai jos, declarațiile lui George Buhnici, dar și reacțiile care au venit după în mediul online.

Uite: George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus jurnalistul.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.”, a precizat George Buhnici. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe