Cristina Șișcanu are probleme de sănătate: „Când mă apucă, nu mă pot opri!”

14 iunie 2022 12:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu Ionescu a început vara în forță, însă epuizarea s-a instalat rapid și acum are nevoie de odihnă și atenție.

Vedeta de televiziune fusese, în urmă cu o zi, la cumpărături, după cum le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare, căutând mobilă pentru a-i renova camera lui Filip, fiul soțului ei, Mădălin Ionescu, din căsătoria anterioară.

A rămas cu o tuse intensă

Marți, 14 iunie, vizibil epuizată, Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor de ce intervențiile ei au fost mai rare pe rețeaua de socializare.

Mă sâcâie tusea cu care am rămas după zilele acela, în care m-a durut extrem de rău gâtul și tot nu scap de ea. Iau un sirop care e dulce și care are nu știu câte calorii și îmi strică și tot regimul de viață pe care vreau să-l duc, din punct de vedere alimentar.

Îmi face bine, dar îmi face bine încet. Tot n-am scăpat de tuse și când mă apucă nu mă pot opri, o tuse seacă. Mă chinuie de vineri și tot nu-mi trece. Este ceva horror”, a transmis Cristina Șișcanu Ionescu, pe Instagram.

Citește și: Ce măsuri a luat Cristina Șișcanu după ce menajera a furat-o ca-n codru

După ce, în luna mai, vedeta și soțul ei, omul de televiziune Mădălin Ionescu, au descoperit că menajera le-ar fi furat din casă, problemele de sănătate erau fix ce îi lipseau Cristinei.

"Marţi, când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcator, încărcătorul a rămas acolo. Eu nu am mai intrat în dormitor. Ea a făcut curăţenie. După-amiază, telefonul nu mai avea baterie, nu am găsit încărcătorul. Tot m-am gândit unde ar fi putut să fie.

Menajera, bănuită că le fura din casă

Am sunat-o pe doamna, mi-a zis că era în priză. Nu e o mare valoare, dar nu am mai dat de el. Vine ziua de vineri. Îi zic poate găseşte ea încărcătorul, poate nu l-am căutat eu bine. În momentul ăla, şi-a luat lucrurile şi a luat-o la fugă, că ce, că nu mai vine.

Citește și: Cristina Șișcanu, așa cum nu ai văzut-o niciodată!

Am rămas mută. Eu nu am acuzat-o de nimic, am rugat-o să mă ajute să îl caut. Dar doar dacă a existat ceva paranormal, putea să dispară", a povestit, la vremea aceea, Cristina Șișcanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe