#Exclusiv Click!

Cristina Vasiu lansează piesa verii, “Yale, Yale”. Artista se pregătește să susțină un recital în rochia de mireasă! “Cred că o să cântăm la nuntă, deși am fost puțin superstițioși”

7 iunie 2024 8:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Vasiu nu se lasă! În pragul nunții care bate la ușă pe 6 iulie, artista lansează piesă după piesă și filmează videoclip după videoclip.

După ce s-a asigurat că pregătirile de nuntă și meniul ales pentru petrecere sunt pe mâini bune, Cristina Vasiu a plecat pentru câteva zile în Germania, dar nu înainte de a lansa o super piesă, “Yale, Yale”, în colaborare cu MusicLover, compusă de Ovidiu Junghiatu și  Andy Robert. Cumva, această melodie o reprezintă din plin pe frumoasa artistă care este mereu plină de viață și cu zâmbetul pe buze.

„ „Yale, Yale” este piesa verii! De când am intrat în studioul băieților, Andy și Ovidiu Junghiatu, să trag o altă piesă, am auzit întâmplător și acest refren și pe loc le-am spus “Vreau să trag”! Rar se întâmplă să îmi placă foarte mult o piesă, dar asta m-a cucerit! Are un mesaj atât de optimist, și toată linia melodică, te duce într-o stare faină, acolo unde ne dorim să nu existe probleme sau supărări! Ei bine, piesa asta, este despre bucurie și extaz în toate formele!  Am un manager și un impresar căruia vreau să îi mulțumesc de fiecare dată pentru încrederea și susținerea pentru acest proiect! Îi sunt recunoscătoare prin fiecare piesă lansată! Își dă atât de mult interesul pentru artiștii lui, încât nu ai cum să nu îl iubești!”, mărturisește, entuziasmată, Cristina Vasiu.

Piesa „Yale, Yale” m-a adus alături de niște oameni talentați, vechi pe piață, cu care eu nu am reușit să colaborez până acum, însă vom face și alte proiecte împreună. Am avut și un balet susținut și pregătit de Zizica, fosta dansatoare a Andrei. Vine și nunta,  sunt super fericită că se întâmplă lucruri frumoase înainte de nuntă. Se anunță o vară plină cu proiecte muzicale și multă emoție pe partea sentimentală pentru că ne încearcă tot felul de gânduri înainte de marele eveniment, emoții pentru  ceremonia religioasă. Se întâmplă lucruri frumoase în viața noastră în ultima perioadă, cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a mai spus artista care este foarte încrezătoare în piesa „Yale, Yale” cu atât mai mult cu cât „această piesă o să ajungă mare de tot pentru că va fi și un imn al echipei de fotbal a României. Avem un mesaj special pentru  fotbaliști, pentru tricolori și sunt foarte mândră că am reușit cumva să intru și în această poveste cu totul nouă pentru mine. Pentru toate există un început atâta timp cât e cu energie faină și oamenii se conectează pentru a face lucruri frumoase împreună”, a mai adăugat artista.

Este posibil să cânte la propria nuntă

Pentru că nunta se apropie cu repeziciune iar Cristina Vasiu are un repertoriu bogat și frumos, viitoarea mireasă se gândește, de ce nu, să cânte și la propria nuntă.

Cred că o să cântăm la nuntă, deși am fost puțin superstițioși în ceea ce privește treaba asta, pentru că am înțeles că nu e bine, că dacă ești artist să nu cânți la nuntă ta însă pentru oamenii dragi, pentru nașii noștri care nu ne-au auzit niciodată live la un concert, cu siguranță vom face un program special de 2-3 piese pentru ei”, ni s-a confesat Cristina Vasiu.

Mai multe