Cum a reușit Stela Popescu să-i schimbe viața lui Teo Trandafir! Abia acum s-a aflat: „Mi-a spus un lucru ce m-a marcat”

16 august 2023 7:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teo Trandafir și-a câștigat un loc în rândul celor mai serioase și apreciate vedete de televiziune. De-a lungul anilor, și-a consolidat o carieră în mass-media, încercând să treacă peste momentele dificile și să țină cont de sfaturile persoanelor care contează, una dintre ele fiind chiar regretata Stela Popescu. 

Recent, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că regretata artistă a României i-a oferit una dintre cele mai mari lecții ale vieții. Atât timp cât are puterea de a merge mai departe, nu trebuie să renunțe să facă ceea ce iubește. 

Teo Trandafir: „I-am urmat sfatul” 

Orice persoană aflată la început de drum în cariera pe care și-a ales-o știe cât de importante sunt sfaturile venite din partea persoanelor potrivite. Teo Trandafir a avut onoarea de a primi o povață despre viață de la regretata Stela Popescu, pe care și-a amintește și acum cu drag și recunoștință. 

„Cea mai mare lecție mi-a dat-o Stela Popescu care mi-a spus un lucru ce m-a marcat; . I-am urmat sfatul. Atâta vreme cât pot să fac ce fac, nu am de gând să mă las. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.”, a mărturisit Teo Trandafir, potrivit Ciao.ro.

Teo Trandafir, despre cel mai inconfortabile momente din cariera sa 

Vedeta a avut experiențe nenumărate de-a lungul carierei sale în televiziune, învâțând cum să gestioneze fiecare schimbare care apare într-un mod neașteptat. Una dintre ele a fost reprezentată de momentul în care unul dintre invitați, medic fiind, nu s-a putut prezenta, dar în locul lui a sosit altă persoană. În acel moment, ea i-a spus numele medicului, situație pe care a gestionat-o ulterior cu calm și umor. 

„La un moment dat unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. El, cu delicatețe, mi-a spus .

În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de doua ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor.”,  a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Mai multe