#Exclusiv Click!

Diana Matei trage din greu la sală! „Eu am tendința să mă pufoșesc!" Cum se întreține artista!

23 iunie 2024 10:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Matei (42 de ani) are un trup de zeiță. De câte ori se afișează în costume de baie, artista face furori. Pentru că a venit sezonul vacanțelor, am fost curioși să aflăm cum se întreține mai exact cântăreața, chiar dacă Diana Matei ne-a mărturisit faptul că nu se poate abține deloc de la dulciuri.

Frumoasa soție a lui Marian Cleante s-a apucat serios de sală și în fiecare dimineață este adepta unui shake proteic la care adaugă și fructe.

Beau dimineața shake proteic, fructe. Întotdeauna fructe cu două nuci. M-am apucat foarte serios de sală, sincer. Adică am zis e un "must" pe care nu mai am cum să-l mai neglijez. O fac și am de gând să o fac până la capăt. Am și un antrenor care nu mă lasă așa cu una, cu două, și e foarte sever. Adică dacă nu vin la sală, îmi dă "heităreală". La maxim!", ne-a povestit Diana Matei care este pusă pe treabă. 

„Îmi place mâncărica"

Noroc cu antrenorul de la sală care nu o lasă deloc să se odihnească și o pune mereu să facă cât mai multe exerciții.

„Da, da. Facem la fesieri, tăticule, și la brațe. Și sunt tot timpul agitată. Ritmul vieții noastre oricum e nebun, serios vorbind. Am grijă și am avut întotdeauna cumva grijă la ce mănânc pentru că eu am tendința să mă "pufoșesc". Și-mi place și dulcele, îmi place mâncărica, îmi place și... noroc că nu-mi plac prea mult sosurile, dar nu rezist la ciocolată, cremă, produse de patiserie. Ce să facem?  Asta e. E un viciu de care nu poți să scapi, dar cel puțin îl țin sub control, nu?", a mai adăugat îndrăgita artistă.

A început să cânte cu fiul ei, Ianis

Fiul Dianei Matei, Ianis, a terminat clasa a II-a, iar mămica lui este tare mândră de el și a început deja să îl invite alături de ea pe scenă, la cântarile pe care le are împreună cu taraful Cleante. "Cel mai frumos sentiment din lume..." , a exclamat Diana Matei după ce a cântat o piesă în limba italiană alături de Ianis, în acest weekend la Berăria H. Cu așa părinți muzicieni, Ianis nu e deloc străin de acest domeniu și chiar studiază intens vioara.

Mai multe