Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€! A plătit avansul cu banii jos

1 iunie 2022 13:32   Vedete românești

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna și, de acum, „Ziua Copilului” va avea o cu totul altă semnificație pentru el. Într-un final, după o perioadă lungă în care a întors decizia pe toate părțile, cântărețul a dat avansul pentru un bolid de lux.

Bijuteria de mașină, un Lamborghini Huracan cabrio, ce ascunde sub capotă o „herghelie” de peste 600 cai-putere, costă 290.000 de euro. Numai pentru avans, Dorian Popa s-a văzut nevoit să scoată din buzunar 20.000 de euro sau... contravaloarea unui teren în Domnești, localitatea în care cântărețul construiește un cartier de case.

Vezi și: Dorian Popa și iubita sa au avut nevoite de perfuzii! Ce s-a întâmplat cu cei doi

În cel mai recent vlog postat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa s-a filmat pe bancheta din spate a bijuteriei pe care deja o deține, un GLE 53 AMG, căci a rămas fără permis de conducere. Tot răul spre bine, însă, având în vedere că Lamborghini-ul său se va livra abia peste șapte luni, lucru care pare să nu îl deranjeze pe artist.

Dorian Popa și-a cumpărat o mașină extrem de rară în România

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Nu rata: Cum a rămas Dorian Popa fără permis de conducere: «De azi în dreapta cu Cheluțu»

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia).

Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine.

Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a declarat Dorian Popa, în vlogul de pe YouTube.

Artistul încasează lunar o mică avere

Dorian Popa a mărturisit, la un moment dat, că nu este adeptul creditelor. Firesc, multe persoane se întreabă cum își permite o mașină de aproape 300.000€, din muzică. Pe lângă ocupația de bază, cântărețul adună sume considerabile și de pe urma reclamelor. O singură postare pe Instagram îi aduce între 3.000 și 5.000 de euro, în timp ce brand-urile scot din buzunar chiar și 10.000 de euro pentru a se asocia cu Dorian Popa, în diverse concursuri. Facebook-ul este cel mai prost plătit- „doar” 1.000 de euro/postare, în timp ce Tik Tok îi aduce artistului un plus de 2.000-3.000 de euro lunar.

Totodată, Dorian Popa a investit o parte din economiile sale în construcția unui cartier rezidențial în apropierea Capitalei. Fiecare casă din Domnești pe care artistul o va scoate la vânzare va costa aproximativ 200.000€.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe