Emil Rengle, complet gol pe Instagram! Cum au reacționat fanii VIDEO

1 iunie 2022 19:23   Vedete românești

Emil Rengle și-a luat urmăritorii prin surprindere, după ce a publicat pe rețelele de socializare una dintre cele mai îndrăznețe apariții ale sale. Coregraful s-a filmat complet gol, iar video-ul a fost însoțit de un mesaj care a explicat alegerea sa.

Emil Rengle este cunoscut pentru dezinvoltura sa, acesta asumându-și din plin toate aparițiile sale controversate. Și de data aceasta, Emil și-a luat admiratorii prin surprindere,  după ce a publicat în mediul online un filmuleț mai mult decât îndrăzneț!

Citește și: Emil Rengle, adevăruri dureroase din copilărie: «M-au dus la spitalul de nebuni»

Emil Rengle, gol pușcă pe Instagram

În imaginile cu pricina, Rengle apare complet gol, cu posterioul la vedere, în timp ce înota într-o piscină cu apă cristalină. „Da, Libertate. Vreau să fiu soțul tău.”, a scris acesta simplu, în dreptul video-ului explicit. 

Dacă unii admiratori ai săi i-au apreciat curajul, câțiva au comentat ironic apariția coregrafului, iar alții i-au reproșat că ar fi nepotrivită o astfel de filmare, publicată pe o rețea de socializare.

Citește și: Emil Rengle, primele declarații după eliminarea de la Survivor: «Mi-am atins scopul»

„Ești liber deja. Te felicit și te încurajez.”, „Nu te-a raportat nimeni încă?”, „Asta e cea mai ciudată chestie pe care am văzut-o astăzi”., „Uneori ce e prea mult strică.”, „Se duce la vale omenirea, sincer, fără supărare.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Emil Rengle și-a câștigat notorietatea în urma participării sale la „Românii au talent”, cu un număr inedit de dans pe tocuri. Deși apariția sa a stârnit controverse, părerile fiind împărțite, Rengle a reușit să câștige atunci cea de-a opta ediție a emisiunii de talente, impresionând prin conceptul propus pe scenă.

Emil Rengle a bifat mai multe emisiuni

După ce s-a prezentat pe tocuri, au existat mai multe curiozități cu privire la orientarea sexuală a coregrafului. Deși la început a fost afectat de comentariile negative, Rengle a ajuns în prezent să glumească pe marginea subiectului.

În cadrul unui filmuleț publicat în urmă cu ceva vreme pe platforma YouTube, acesta s-a identificat ca fiind bisexual, fiind astfel atras de femei și bărbați deopotrivă.

De curând, publicul l-a putut vedea pe Emil Rengle evoluând și în cadrul emisiunii „Survivor România”, coregraful creând și acolo, în stilul caracteristic, mai multe controverse. De asemenea, acesta a participat și la „Ferma”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe