Fosta iubită a lui Boureanu, implicată într-un accident rutier. «Dacă nu aveam centura, ieșeam prin parbriz»

28 aprilie 2022 13:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Belciu, fosta parteneră a lui Cristian Boureanu, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia s-a ales cu mai multe răni, iar autoturismul ei a fost grav avariat. Iată cum s-a întâmplat incidentul și cum se simte în prezent aceasta!

Cristina Belciu a povestit că în decursul zilei anterioare a trecut printr-o sperietură pe cinste, în urma unei tamponări în trafic. Modelul a fost implicată într-un accident rutier, alegându-se cu mai multe răni în zona capului și a picioarelor. De asemenea, autoturismul său a fost grav avariat, după ce a intrat în gardul care delimita șoseaua de linia de tramvai.

CRISTINA BELCIU, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

Cristina a dezvăluit că faptul că a purtat centura de siguranță în momentul impactului, care a fost unul puternic, i-a salvat viața, punând acest lucru însă și pe ajutorul divin, având în vedere și perioada în care ne aflăm, cea a Sărbătorii Paștelui. Dacă nu ar fi avut centura, lucrurile s-ar fi terminat tragic, a mai explicat modelul.

Citește și: Cele mai provocatoare ipostaze în care Cristina Belciu a fost fotgrafiată vreodată. Iubita lui Boureanu e hot, hot

Cum se simte fosta iubită a lui Cristian Boureanu

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime, iar starea generală de sănătate a modelului este una bună în prezent. Aceasta a dezvăluit însă că are nevoie de multă odihnă în perioada următoare, având în vedere situația prin care a trecut.

Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și, deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul, m-am lovit doar la cap și la picior.

A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz. M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service.

În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva.”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit 

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit recent, după aproape 5 luni de relație. Deși cei doi au fost discreți cu privire la cauza pentru care s-a produs ruptura, cel mai probabil condamnarea la închisoare a fostului politician a avut, la rândul ei, un cuvânt de spus în întreaga situație.

Citește și: Cristina Belciu, declarații exclusive despre motivele despărțirii de Cristian Boureanu!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe