Ilie Năstase, cadou de zeci de mii de euro! Fostul sportiv a spart pușculița de ziua soției

15 septembrie 2022 20:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gata cu sărăcia! Ilie Năstase este pe cai mari! După ce a vândut apartamentul de lux de la mare, fostul mare tenisman își permite să-și răsfețe soția cu daruri scumpe, de zeci de mii de euro, ca-n vremurile bune. Năstase a cheltuit aproape 70 000 de euro pe un bolid de lux pentru Ioana, de ziua ei!

Ioana Simion a uitat și de divorț, dar și de supărare! Focoasa brunetă e, din nou, în relații cât se poate de bune cu Ilie Năstase. De ziua soției, fostul tenisman a surprins-o pe aceasta cu un cadou pe măsură, un bolid de lux marca Range Rover Evoque, nou-nouț!E o bijuterie!”, a exclamat Ioana, încântată tare de cadoul primit.

Se știe că Ioana Simion este o împătimită a mașinilor luxoase și a hainelor de firmă. Când merge la cumpărături Ioana, Nasty stă cu orele și o așteaptă. Fostul tenisman nu se uită niciodată la cât anume cheltuiește soțioara. Important este să fie ea fericită!

Năstase a vândut apartamentul de la mare cu 250 000 de euro

E clar că Ilie Năstase stă foarte bine și la capitolul lichidități, după ce vara aceasta a vândut apartamenutul de pe plaja milionarilor de la Mamaia. Apartamentul de lux a fost vândut pe o căruță de bani. Se spune că fostul tenisman și-ar fi burdușit conturile cu vreo 250 000 de euro, din care, însă a început să cheltuie în stil mare.

Ioana Năstase, două tentative de divorț!

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt în continuare soț și soție, asta după ce bruneta a vrut de două ori să divorțeze. Ultima oară, Ioana a depus și actele, însă s-a răzgândit subit și i-a mai dat lui Ilie o șansă.

Mariajul celor doi este unul cu năbădăi. Anul trecut, Ioana suna la 112 să reclame că Ilie ar fi fost violent. Ulterior, Ioana și-a retas plângerea tocmai pentru a nu-i face rău tenismenului.

După fiecare scandal, Ilie Năstase a făcut tot ce s-a putut să-și împace soția, cu flori și atenții, mai mici sau mai mari. Ioana Simion a spus că nu cadourile tenismenului au făcut-o să se întoarcă la el de fiecare dată, ci alte motive doar de ei știute!

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe