Irinel Columbeanu a fost „degustător” la un bordel. Ce spunea despre femeile care prestau servicii sexuale: „Eram rugat să...”

15 noiembrie 2023 18:18   Vedete românești

Viața fostului milionar de la Izvorani nu a fost deloc una liniștită, căci trecutul lui este marcat de experiențe care mai de care mai interesante, despre care recent a vorbit. Una dintre ele, amintește Irinel Columbeanu, are legătură cu perioada în care a fost „degustător” al fetelor care erau aduse la un bordel. 

Totul s-a întâmplat cu ani în urmă, când fostul soț al Monicăi Gabor a primit propunerea de a „testa” tinerele care erau aduse să presteze servicii sexuale la un bordel din Capitală, aflat chiar în spatele Guvernului României. 

Irinel Columbeanu: „Și-a pus încrederea în mâinile mele” 

Invitat într-un podcast, fostul milionar care acum își duce traiul într-un azil, ajutat fiind de cunoștințe, a mărturisit că în trecut a fost „degustător” la un bordel. Era vorba, mai exact, de o casă de toleranță, iar patroana îl cunoștea personal și-a pus încrederea în el pentru a „încerca” tinerele aduse pentru a lucra în acel loc. 

„Vă povestesc dacă vreți când am fost degustător la un bordel. Vi se pare bombă? Era o casă de toleranță, undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului. Și acolo patroana care mă cunoștea, nu știu prin ce fenomen, și-a pus încrederea în mâinile mele, și de fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic: Alo, domnul Adrian? Da! Ați putea să treceți mâine după-amiază pe la noi? Da, doamnă. 

Și eram rugat să îi dau o notă fetei, sau mă rog, comentarii.”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”. 

Irinel Columbeanu își poate recupera vila de la Izvorani 

În urmă cu trei ani, vila luxoasă a lui Irinel Columbeanu s-a făcut scrum în urma unui incendiu puternic. Până acum s-a știut faptul că banca deține fosta locuință a acestuia, însă el a șocat dezvăluind că sunt șanse destul de mari să o recupereze. 

E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară.

Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieții, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel, la podcastul lui Serghei Mizil.

Mai multe