Moment inedit cu fiul adoptat de Horia Brenciu. Mama lui a țipat din tot sufletul

16 octombrie 2022 8:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Horia Brenciu și soția lui, Alice, au un băiețel adoptat, pe Toma. Micuțul s-a făcut „băiat mare” și reușește să le creeze tot mai multe emoții celor doi părinți. Tătăl său, îndrăgitul Horia Brenciu, a dezvăluit un episod palpitant petrecut într-un cadru inedit. 

Celebrul cântăreț și om de televiziune este tatăl a patru copii. Doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este fetița lor născută în 2012, iar al patrulea este băiețelul înfiat încă de la naștere. Ajuns la vârsta de 8 ani, Toma pare să aibă multe talente, iar unul dintre ele este sportul pe care-l iubește toată planeta.

Citește și: Ce relație are Horia Brenciu cu Toma, fiul adoptat: „Băiatu’ lu’ tata”

Recent, Horia Brenciu a publicat un moment spectaculos petrecut pe terenul de fotbal în timpul unui meci în care juca chiar fiul său. Realizarea lui Toma a făcut-o pe mama lui să țipe din toată inima.

Foarte interesant: Horia Brenciu, din nou tată! Imaginile care au furat mii de inimi: „Arya Maria, noua revelație a academiei!”

Moment special cu Toma, fiul lui Horia Brenciu

Trebuie să recunoaștem că golul lui Toma e superb! Așa că familia Brenciu are toate motivele să fie bucuroasă.

„Cu numărul 8 pe tricou, al meu Toma. Înfocata susținătoare, a mea soție!”, a scris Horia Brenciu pe contul său de Instagram, unde a și publicat clipul cu reușita fiului său.

Vezi și: Râzi cu lacrimi cu Horia Brenciu! Ce farsă i-a făcut lui Cornel Ilie de la Vunk

Cum s-au hotărât Horia Brenciu și Alice să îl adopte pe micuțul Toma

Horia Brenciu a povestit, în cadrul unui interviu, împrejurările care au dus la decizia majoră luată alături de soția lui.

„Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini”, a povestit artistul.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.

Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc”, a mai declarat Horia Brenciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe