De ce a murit tatăl Ralucăi Podea. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiului ei

11 mai 2022 16:36   Vedete românești

Tatăl Ralucăi Podea s-a stins de curând din viață, lăsând un gol imens în sufletele membrilor familiei sale. Bărbatul, care era bolnav de ceva vreme, a murit la data de 8 mai, iar de atunci fiica lui, Raluca, e sfâșiată de durere. Iată ce a declarat despre motivele din spatele morții părintelui ei!

Raluca Podea s-a chinuit o perioadă să îl vindece pe tatăl ei grav bolnav, însă în ciuda vizitelor periodice la medic, se pare că starea de sănătate a bărbatului era una precară, iar boala necruțătoare l-a răpus, în cele din urmă.

Cea mai afectată de tragedie este chiar Raluca, aceasta fiind neputincioasă în fața sorții, deși a încercat să își salveze tatăl de nenumărate ori. Inevitabilul s-a produs însă, având în vedere că părintele ei avea probleme grave de sănătate.

Tatăl Ralucăi Podea, moment emoționant cu nepoțelui lui, înainte de a muri

Cu o zi în urmă, marți, 10 mai, Raluca Podea și-a condus tatăl pe ultimul drum, asistând la unul dintre cele mai triste momente ale vieții sale.

Raluca a povestit că ea și fiul ei, David, i-au fost alături bărbatului, dezvăluind și conversația emoționantă pe care cei doi, bunic și nepot, au avut-o înainte de decesul părintelui său. Ajuns de urgență la spital, tatăl Ralucăi Podea a intrat în comă, iar la scurt timp, a încetat din viață.

„Eu încă aveam speranță, nu mă așteptăm. Am fost devastată și sunt în continuare. Eu și David ne-am ocupat mereu de el. Lui i s-a făcut rău joi, am sunat salvarea, l-am întrebat dacă vrea să meargă la spital și a decis că da. Avea oxigenul 61, aparatul nu îl mai lua. (...) L-au băgat în urgență. (...) Înainte să plecăm la spital David și-a luat la revedere de la el, și-au spus că se iubesc.”, a declarat Raluca Podea în cadrul unei emisiuni TV. 

Citește și: Raluca Podea, în doliu. Tatăl ei a murit. Mesajul dureros al vedetei

Raluca Podea, despre ultimele cuvinte pe care i le-a spus tatăl ei

Se pare că bărbatul avea un plămân afectat și a murit de septicemie. În timp ce se afla pe patul de spital, acesta a sunat-o și a rugat-o să le transmită asistentelor să vină să îl ajute. Aceasta a fost, fără să știe atunci, ultima conversație pe care a avut-o cu părintele ei.

M-a sunat să chem asistentele să vină să îl schimbe, iar astea au fost ultimele cuvinte. A intrat în comă, a făcut septicemie, avea unul dintre plămâni afectat. (...) Ăsta a fost sfârșitul. Sunt terminată la propriu, nu mai pot.", a mai spus Raluca Podea.  

Citește și: Raluca Podea și-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ”Era să moară de la o simplă operație”

Cine este Raluca Podea. Are un băiețel din primul mariaj

Raluca Podea, în vârstă de 34 de ani, a fost model și a devenit cunoscută drept „cea mai frumoasă fată de la pagina 5”, din ziarul Libertatea. Aceasta s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani și are un băiețel cu fostul ei soț, Gabi Podea.

Cei doi au divorțat după ce acesta și-ar fi refăcut viață alături de o altă femeie. Amintim că Raluca Podea a fost asistentă și la postul de televiziune OTV și a bifat, de-a lungul timpului, mai multe relații amoroase, unele chiar și cu fete. Aceasta a fost numită, o perioadă, și „blonda lui Ogică”, speculându-se că între ea și Stelian Ogică ar fi existat o poveste de amor.

Cel mai cunoscut este însă mariajul cu Florin Pastramă, care s-a destrămat după ce acesta a participat la „Ferma” și a cunoscut-o pe actuala lui soție, Brigitte, fosta parteneră a lui Ilie Năstase. Ulterior, și Raluca și-a refăcut viața, alături de Ionuț, de meserie afacerist. În urmă cu câțiva ani, aceasta a participat și la „Masterchef”.

Citește și: Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastramă. Cine este noul ei iubit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe