Sânziana Buruiană, hot mama la petrecerea aniversară a Antoniei, fiica sa de doi ani!

8 octombrie 2022 18:00   Vedete românești

Sânziana Buruiană (38 ani) e o mămică fericită și împlinită. Recent, blonda a sărbătorit-o pe mezina familiei sale, Zulufița Antonia, care a împlinit 2 ani. Vedeta a purtat o ținută supe sexy la petrecere!

Sânziana Buruiană, hot mama la petrecerea fiicei sale!

 Astfel, mămica ei i-a organizat o petrecere pe cinste, de fițe, la un loc de joacă cu piscină încălzită și au avut alături prieteni dragi, în jur de 20-30 de persoane. Zici că a fost botez, nu altceva! Cu toții s-au simțit minunat și ceea ce contează este că sărbătorita familiei dar și sora ei, Izabela (6 ani) au fost cele mai fericite. 

Citește și: Bate divorțul la ușă? Sânziana Buruiană, în scandal cu soțul ei: „Nu mai dormim în același pat”

„Le-am îndeplinit dorința fetelor care au vrut un loc de joacă care să aibă și piscină în același timp. Sunt născute una toamna, una iarna, așa că a trebuit să le împac cumva pe amândouă și i-am îndeplinit și dorința Izabelei, dar și cea mică este înnebunită după piscină.  

Dorința lor a fost să găsească mami, în sezon rece, un loc de joacă cu piscină încălzită. S-au bălăcit și s-au distrat. Antoniei îi plac foarte mult și mascotele, chiar dacă mai mulți copii se sperie de ele, cea mică a fost foarte încântată și a stat numai în brațe la Minnie. Am adus și o prințesă pentru Iza.

Am avut în jur de 20-30 invitați. Antonia a primit foarte multe cadouri și foarte frumoase. Niște cerceluși superbi de la Bianca Rus, jucării, care mai de care mai drăguțe. A primit un bebeluș care mergea spre ea și a fost un moment haios pentru că am zis,  “Uite, a venit și frățiorul!”. Sărbătorita noastră a fost foarte încântată de tot ce s-a întâmplat și și-a cântat  singură și “La mulți ani!”, așa cât a putut ea, pentru doi ani! Iza i-a luat și ea un cadou foarte frumos, au fost multe momente drăguțe!”, a povestit Sânzi pentru Click!, care a avut-o alături la petrecere și pe prietena ei, Bianca Rus.

Vezi și: Sânziana Buruiană: „Vreau să alăptez 10 ani! Mi-e rușine s-o fac în public!”

Sânzi a căzut la pace cu Bianca Rus!

Despre ele două s-a spus că s-ar fi certat, la un moment dat, însă ele sunt, de fapt, în relații foarte bune și au câteva proiecte împreună, fetița cea mare a Sânzianei, Izabela, apărând chiar și într-unul dintre videoclipurile Biancăi Rus.

Mai urmărește și: Sânziana Buruiană nu se oprește din alăptat: „Dacă aveam băiat nu-i dădeam să sugă atât!”

„Mi-am deschis o școală de modelling pentru cei mici. Ideea mi-a venit din pasiunea pe care o am cu Iza, care a participat la diverse concursuri de modelling, la prezentări de modă, și m-am gândit  că aș putea să fac ceva pentru copii.

Acum câțiva ani nici nu îmi trecea prin cap că am o astfel de pasiune, dar acum, văzând cât de talentați sunt copiii de la vârste fragede, m-am hotărât chiar să mă ocup în mod special de asta”, ne-a mai povestit Sânziana Buruiană.

Mai multe