Soție celebră de fotbalist, bătută în Herăstrău! Vica a salvat-o din pumnii unui afacerist

22 iulie 2022 7:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandal monstru într-un club de fițe din Herăstrău, unde o soție celebră de fotbalist a fost luată la bătaie de un afacerist. Cu un curaj caracteristic, dar și cu o prezență de spirit de invidiat, Vica Blochina a intervenit salvator. Motivul care ar fi declanșat conflictul este unul absolut bizar.

O mai țineți minte pe Leta? Blondă, înaltă şi dotată cu tot ce trebuie de la mama natură, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie era o apariție care provoca scântei în trecut. Tot scântei provoacă și în prezent, doar că, de această dată, ele au o altă conotație. Din nefericire, Leta s-a trezit în mijlocul unui conflict chiar în această săptămână. 

Citește și: Bahmuțeanu, bătută de iubitul grec?! A cerut ordin de restricție: «Am fost prea fraieră, prea tolerantă»

Se pare că Leta Ilie s-ar fi luat la bătaie cu un șmecher din capitală, scrie Cancan.ro. Episodul ar fi pornit după ce blondina i-a aruncat bărbatului un pahar în cap.

Afaceristul stătea liniștit alături de prietenii lui și asculta manele, când un pahar ar fi zburat în direcția lui. Conform sursei citate, bărbatul s-a tăiat la buză, iar ulterior a reacționat.

Vezi și: Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă! Scandal monstru, în mijlocul Bucureștiului

Leta Ilie, luată la palme de un afacerist! A fost salvată de Vica

Celebra soție a fotbalistului Sabin Ilie are doi copii cu acesta. După divorțul din 2005, Leta a avut o viață agitată. În vârstă de 46 de ani, blonda a reușit recent să deranjeze un șmecher de București, care e obișnuit să stea în banca lui, potrivit sursei citate.

De această dată, bărbatul, însă, a reacționat violent. Se pare că soția celebră de fotbalist s-a trezit cu o bătaie zdravănă. Ea a primit câteva palme, după ce a aruncat cu paharul în afacerist.

Nu rata: Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureau, bătută crunt! „Fostul meu soț era agresiv!”

Vica a intervenit salvator în scandalul din Herăstrău

Conflictul monstru din inima parcului Herăstrău a fost rezolvat de celebra Vica Blochina, care are, totuși, un fizic impunător. Carismatica vedetă a sărit în ajutorul fostei soții a fotbalistului Sabin Ilie. Gestul Vicăi e unul care merită apreciere, mai ales că blonda se confruntase recent cu ceva vânătăi.

Vezi și: Vica Blochina, la un pas să-și spargă silicoanele: „A fost o presiune mare”

În vârstă de 46 de ani, Vica a fost pe punctul să-și spargă silicoanele, în urma unor sărituri complicate la emisiunea „Splash”. Ea a dezvăluit că are sânii tumefiați și plini de vânătăi.   

„Toți ne-am ales cu vânătăi, pentru că nu suntem săritori. Apa nu este prietenoasă cu tine atunci când nu știi să sari corect”, a povestit Vica pentru Click!, după acel incident.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe