Te topești după ea! Clipul cu fetița lui Nicole Cherry a făcut aproape 6 milioane de vizualizări pe TikTok

17 septembrie 2022 10:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicole Cherry, 23 de ani, este o artistă foarte activă pe social-media, unde împărtășește fanilor momente speciale din viața ei. Recent, Nicole a publicat un clip absolut adorabil alături de fetița ei, micuța Anastasia, care a luat cu asalt internetul și a adunat aproape șase milioane de vizualizări. 

Nicole Cherry este nu numai o artistă îndrăgită de public, dar și o femeie împlinită în viața personală. Cântăreața a dat naștere la sfârșitul anului trecut unei fiice pe nume Anastasia, iar Nicole a demonstrat, până la acest moment, că se descurcă de minune, în rolul de mămică tânără. 

Citește și: Nicole Cherry este fit! Cât de bine arată artista la 9 luni de la naștere!

Artista este foarte mândră de fiica ei, adoră să petreacă timp cu ea și să se joace împreună. Având în vedere că Nicole iubește muzică, este firesc că și micuța Anastasia a moștenit de la mama ei această pasiune. 

Nu rata nici: Nicole Cherry și Larisa Udilă, imagine de colecție la botezul lui Milan! Cât de superbă e și Anastasia, fiica artistei

Într-o filmare recentă, pe care artista a postat-o pe TikTok, Nicole Cherry și fiica ei, Anastasia, apar într-o ipostază extrem de adorabilă. Cele două, mamă și fiică, cântă și dansează împreună pe una dintre melodiile artistei, «Florile Tale». Micuța Anastasia arată absolut încântată de momentul împărtășit alături de mama ei, copila râde și cântă, asemenea unei păpuși care a prins viață.

«Am zis să vă cântăm și împreună», a scris Nicole Cherry în dreptul filmulețului.

Hai să vezi și: VIDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok! În ce ipostaze provocatoare s-au filmat

Fanii au apreciat din plin clipul, care a adunat într-un timp destul de scurt aproape șase milioane de vizualizări. 

Nicole Cherry, dezvăluiri despre relația cu soțul ei: «Nu este totul perfect»

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei, Florin Popa. Cei doi au făcut cununia civilă anul acesta, în vară. Cântăreața a mărturisit că nu sunt un cuplu perfect și că în relația lor mai există și mici neînțelegeri, însă important e faptul că reușesc să se înțeleagă unul pe celălalt, de fiecare dată. 

,,Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult. Discuții au fost și vor fi mereu, așa cum am mai spus, chiar dacă sunt ele mici sau mai mari. La noi, într-adevăr sunt mici și trec repede, asta mă bucură foarte tare și clar nu stăm supărați, ăsta e secretul, cred’’, a declarat Nicole pentru viva.ro.

Mai multe