Ronan Keating este încântat să revină în România! Artistul ne-a spus ce planuri are

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se anunță a fi o vară efervescentă pentru iubitorii de muzică live! Pe scena festivalului de la Vâlcea va urca, printre alții, Ronan Keating, care a făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum „If Tommorow Never Comes”, „When You Say Nothing at All” și multe altele.

Ronan Keating va concerta în România anul acesta
Ronan Keating va concerta în România anul acesta

Ronan Keating, pe numele său complet Ronan Patrick John Keating, a ajuns cunoscut în toată lumea încă din anii ’90, împreună cu trupa irlandeză Boyzone. S-a lansat solo în 1999 și de atunci a lansat 11 albume.

Au urmat o mulțime de piese de succes, precum „When You Say Nothing at All”, piesă inclusă pe coloana sonoră a celebrului film „Nothing Hill”, cu Julia Roberts și Hugh Grant în rolurile principale. Artistul revine în România, cu un super show în cadrul We Love Music Festival.

Ai mai concertat în România înainte. Ce părere ai despre țara noastră?

Am avut două spectacole în România în 2019, inclusiv Festivalul Cerbul de Aur, care a fost un concert grozav. De fiecare dată am stat doar puțin, din păcate, dar peisajul e cu adevărat frumos aici. Mi-ar plăcea să văd mai mult din România, dar este întotdeauna dificil, deoarece programele noastre sunt de obicei pline.

Ai de gând să vizitezi câteva atracții turistice în timp ce vei fi aici în această vară?

Mi-ar plăcea dacă există timp, dar din nou, cred că va fi doar o vizită foarte scurtă, din păcate.

Care este un mesaj pe care l-ai transmite fanilor tăi români și care te vor aștepta cu nerăbdare la festival?

După ultimii doi ani grei pentru noi toți, este grozav să ne putem întoarce în sfârșit pe scenă și să cânt live. Cred că toată lumea se va distra de minune la festivalul We Love Music. Titlul festivalului spune totul!

Ce te-a făcut să vrei să devii muzician?

Am crescut cu patru frați mai mari, așa că în casă cânta mereu muzica. Toți aveau gusturi diferite, așa că a fost o educație muzicală grozavă pentru mine. Nu am fost grozav la școală, dar am știut întotdeauna că vreau să încerc și să fac o carieră în muzică.

Te-ai confruntat vreodată cu anxietatea înainte de concerte?

Cred că este în regulă să fii puțin nervos înainte de a merge pe scenă, dar am învățat să controlez acea anxietate și să o folosesc ca energie pozitivă.

„Bună tuturor, Ronan Keating aici! Ne vedem la We Love Music Festival, în România, între 18 și 21 august. Abia aștept să revin în România! Ne vedem la festival!”, a transmis artistul printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.

Pe lângă Ronan Keating, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum ATB, Jay Sean, Outlandish, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Patru zile de festival, zeci de artiști din România și străinătate

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net