Anda Călin și Liviu Vârciu se căsătoresc. Cine este și din ce face bani iubita prezentatorului tv

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

 Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a devenit femeie de afaceri! Partenera de viață a vedetei de la Antena 1 și-a deschis un salon de înfrumusețare în zona Pipera. Bruneta se bucură de sprijinul necondiționat al prezentatorului TV cu care se iubește de mai bine de cinci ani și cu care are doi copii împreună.

Anda Călin este o femeie fericită și împlinită!

Partenera de viață a lui Vârciu ne-a dezvăluit ce schimbări s-au produs în ultima perioadă în viața sa pe plan profesional. Încurajată de familie, Anda Călin a prins curaj și a investit masiv într-un salon.

Citește și: Liviu Vârciu a primit o factură colosală la gaze! Decizia radicală a artistului

„Am deschis un salon, iar majoritatea timpului îl petrec acolo. Sper ca prin acest salon să înglobez toate serviciile. Am investit mult în această afacere, mai mult decât stabilisem eu inițial. Afacerea pe care o am nu este cadou din partea soțului (n.r – Liviu Vârciu). Eu de mult voiam să deschid ceva pe partea de remodelare corporală, dar a apărut recent oportunitatea aceasta cu salonul și am zis să le am pe toate la un loc. De trei săptămâni am început și văd că am ceva cliente.”, a declarat, pentru Click!, Anda Călin.

Mai vezi și: Liviu Vârciu, mărturii sincere despre Anda Călin: «E cea mai lungă relație din viața mea»

„Liviu m-a ajutat când am luat afacerea, el a vorbit, el a negociat. El a luat asupra lui unele responsabilități la început. După ce l-am achiziționat nu s-a mai băgat pentru că el se concentrează acum doar pe filmări. După ce termină filmările o să se ocupe și el mai mult de partea de promovare a afacerii”.

Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc!

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire din 2016. Începuturile lor au fost presărate cu certuri și despărțiri, mai ales când șarmantul prezentator de la Antena 1 a mai călcat pe bec. Timpul a trecut și lucrurile s-au mai așezat între cei doi, mai ales că între timp au devenit și părinți: Anastasia (5 ani) și pe Liviu Matei (2 ani).

„Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în altfel. Un pic așa să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic”, a mai spus, pentru Click!, Anda Călin.

Cine este carismaticul prezentator tv Liviu Vârciu?

Liviu Vârciu mai are o fată, de 20 de ani, din relația cu Amy Teiceanu. Până acum, tânăra a locuit cu mama sa la Arad, însă, în urmă cu câteva luni, Carmina s-a mutat în București, unde s-a și înscris la Facultatea de Jurnalism.

Liviu Vârciu a devenit cunoscut după ce a făcut parte din trupa L.A., cu care a avut un succes gigantic. Ulterior, el a fost cooptat în mai multe proiecte tv la Pro TV, Antena 1 și Kanal D. Cele mai cunoscute emisiuni sunt ”Roata norocului”, a participat la „Asia Express” și ”Te cunosc de undeva”, însă și în serialele ”State de România” și ”Secretul Ramonei”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net