Andrei Leonte, pus la punct de iubită! Ce îi face tânăra în fiecare dimineață, la ora 05.00

#Exclusiv Click!

Andrei Leonte (33 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire de un an și jumătate cu o tânără care se pare că îi face programul în fiecare dimineață. Artistul este trezit de luni până vineri, la ora 05.00, de partenera sa de viață, deoarece simpatica blondină trebuie să ajungă la serviciu. Aceste schimbări din viața cântărețului se pare că au reușit să îl mulțumească în mod special pe tatăl vedetei.

Andrei Leonte are gânduri serioase cu noua sa iubită! Artistul s-a mutat de mai bine de un an cu aceasta și este mai bine ca niciodată, chiar dacă tânăra i-a schimbat total stilul de viață.

Citește și: VIDEO Andrei Leonte, iubită nouă, melodie nouă. Solistul a recunoscut că s-a luptat cu depresia: ”Sunt în terapie de trei ani”

„Am ajuns să ne înțelegem chiar și pe programul nostru de lucru și de viață. Ea se trezește în fiecare dimineață la ora 05:00, prin urmare am ajuns să fac și eu la fel. Am încercat să mă mulez pe programul ei.

Tata este foarte mândru de mine, pentru că mi-a spus de mult timp să îmi iau un job de zi cu zi. Nu înțelege el cum mă culc eu la 3-4 dimineața după un concert. Acum, când mă trezesc și eu la 05:00, este foarte fericit că am ajuns la această performanță.

Mă trezesc odată cu ea! Am descoperit că nu este chiar imposibil cu acest program. Părinții mei sunt foarte mândri și fericiți de alegerea mea. Noi ne-am mutat împreună după vreo trei luni și ceva. Nu am făcut nimic forțat. Totul a venit de la sine.”, a declarat, pentru Click!, Andrei Leonte.

Vezi și: VIDEO Andrei Leonte, proiect inedit pentru purtarea măștii. Ce vedete i-au fost alături

Când se însoară Andrei Leonte?

Chiar dacă părinții artistului sunt tare mândri de noua sa achiziție din plan amoros, Andrei Leonte ne-a mai mărturisit că părinții lui nu pun presiune pe el să se însoare cât mai repede posibil:

„Tata nu îmi forțează mâna să mă însor, chiar este încântat de relație. Nimeni din familiile noastre nu mai vede o validare în chestia asta în care trebuie să avem un act pentru a fi împreună. Este foarte funny, pentru că atunci când ne-am mutat împreună toată lumea a zis că am ales să facem asta prea repede, iar acum ne întreabă toți când ne căsătorim”, a mai spus artistul.

Sărbătorile de iarnă reușesc să îi adune pe cei dragi sufletului său la aceeași masă.

„Părinții mei o să vină săptămâna viitoare în țară. O să mergem de Sărbători acasă la ai mei și la bunici după care vom merge la părinții ei și tot așa. De Crăciun nu facem absolut nimic, comandăm. Sunt aplicații cu mâncare (n.r. râde). Glumesc cu ce am zis...vom merge la țară și vom face cârnați.”, a mai spus Andrei Leonte, pentru Click!.

Click! spune

Andrei Leonte s-a născut în Vaslui, însă soarta l-a mutat în București! Interpretul de muzică ușoară s-a făcut remarcat datorită talentului său în domeniul artistic.

În 2012, Andrei Leonte câștiga primul sezon de la “X Factor”, intrând în posesia marelui premiul de 200.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net