VIDEO Andrei Leonte, iubită nouă, melodie nouă. Solistul a recunoscut că s-a luptat cu depresia: ”Sunt în terapie de trei ani”

Ultima actualizare:

    Andrei Leonte
Andrei Leonte

Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții a consursului „X Factor”, trece prin depresie de aproape trei ani! Solistul se confruntă cu probleme de anxietate profundă, care s-au agravat pe perioada pandemiei. Andrei Leonte a fost nevoit să ceară ajutorul unui specialist și face terapie.

Andrei Leonte (32 de ani) face cu greu față pandemiei. Artistul locuiește singur și, în urma izolării pe o perioadă lungă în casă, a acuzat stări depresive, dar și de anxietate, care l-au trimis direct la medic. Câștigătorul primei ediții a emisiunii „X Factor” a mărturisit că face terapie de trei ani și că pandemia l-a pus la pământ din punct de vedere psihic.

Andrei Leonte: "Anxietatea asta te omoară!"

„A venit pandemia asta. Am stat un an de zile singur cuc în casă. Apoi, în ianuarie, am fost la ai mei și îmi mai revenisem cât de cât. Când m-am întors, însă, și a trebuit să stau în carantină, parcă mi-a dat în cap efectiv! Anxietatea asta te omoară! E ok să mergi la terapie când ai probleme de acest gen și să ceri o mână de ajutor!”, a spus Andrei Leonte, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde a venit să își lanseze cea mai nouă melodie, ''Homemade".


    Andrei Leonte și iubita sa, Laurafoto: Instagram
Andrei Leonte și iubita sa, Laurafoto: Instagram

Andrei Leonte a reușit să-și mai revină în ultima vreme cu ajutorul terapeutului, dar și cu ajutorul noii sale iubite, Laura, care a fost cu el în platou. „Eu și Laura ne-am cunoscut pe net! E prima dată când o spun. Ne înțelegem foarte bine”, a mai dezvăluit solistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
banner romeo dumitrache tată Jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net