VIDEO Andrei Leonte, iubită nouă, melodie nouă. Solistul a recunoscut că s-a luptat cu depresia: ”Sunt în terapie de trei ani”

image
Andrei Leonte

Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții a consursului „X Factor”, trece prin depresie de aproape trei ani! Solistul se confruntă cu probleme de anxietate profundă, care s-au agravat pe perioada pandemiei. Andrei Leonte a fost nevoit să ceară ajutorul unui specialist și face terapie.

Andrei Leonte (32 de ani) face cu greu față pandemiei. Artistul locuiește singur și, în urma izolării pe o perioadă lungă în casă, a acuzat stări depresive, dar și de anxietate, care l-au trimis direct la medic. Câștigătorul primei ediții a emisiunii „X Factor” a mărturisit că face terapie de trei ani și că pandemia l-a pus la pământ din punct de vedere psihic.

Andrei Leonte: "Anxietatea asta te omoară!"

„A venit pandemia asta. Am stat un an de zile singur cuc în casă. Apoi, în ianuarie, am fost la ai mei și îmi mai revenisem cât de cât. Când m-am întors, însă, și a trebuit să stau în carantină, parcă mi-a dat în cap efectiv! Anxietatea asta te omoară! E ok să mergi la terapie când ai probleme de acest gen și să ceri o mână de ajutor!”, a spus Andrei Leonte, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde a venit să își lanseze cea mai nouă melodie, ''Homemade".

image
Andrei Leonte și iubita sa, Laurafoto: Instagram

Andrei Leonte a reușit să-și mai revină în ultima vreme cu ajutorul terapeutului, dar și cu ajutorul noii sale iubite, Laura, care a fost cu el în platou. „Eu și Laura ne-am cunoscut pe net! E prima dată când o spun. Ne înțelegem foarte bine”, a mai dezvăluit solistul. 

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg